Måndag!

Idag har jag en usel dag. Alltså urusel. Känns som att allt jag gör är misslyckat. 
Jag har alltid sagt att jag ska jobba natt, just för att livet skulle kännas enkelt, inget problem med hundarna, hästarna kan jag hålla bättre koll på och man är ledig rätt mkt. Men. Det sliter så gud förbannat. Idag har hundarna skällt stup i kvarten. Ja va så trött att jag bara drog täcket över huvet och grät.
Klev upp 15.30 och åt lite. Hade ingen ork att göra nått. Sist efter att ja klev av mina pass kunde ja inte sova på flera nätter. Jag låg vaken och spelade candy crush, funderade och vände å vred mig. Det blir jobbigt för oss alla.
 
Ja casino då. Var så nära på att lägga ut en annons idag på han. Jag har tagit vatten över huvet, känner knappt glädje och ett stort misslyckande skriven i pannan på mig.
 
Guusje. Att de äe mitt fel att hon har börjat stanna på tävling kan ingen stoppa under stolen. De ända ja eg kan skylla på är att , jag har tränat för lite de senaste 1.5 åren. varför? Jo för att ja har pluggat och helt enkelt ej haft råd likadant med tävling. Det känns förjävligt, men. vi tare ba lungt.
 
Nu ska ja blunda andas och åka på jobbet..
 

Kommentera här: