De här med försäljning

Åh gud. Hur orkat folk köpa å sälja hästar!? Haft ute Guusje på annons i 2 dagar, fått massa svar men. jag är redan less.
Okej. Om man mejlar på en häst som är av intresse så
*Pruta inte de första du gör
*klaga inre på att de är långt, det står i annonsen vart hästen står och du vet väl själv vart du bor antar jag?
*Om hästen går att få ta på foder? jag har lagt ut hästen på en försäljningssida.
*Om sadeln ingår? Är sadeln det viktigaste i ett hästköp?
 
Och nej. De går inte att få en häst som läser dina tankar, är snäll i ALL hantering, snäll att rida ut på och 100% tragiksäker, tävlad 120 samt msv dressyr som gör allt du ber om för 45.000. Jag är så trött på att läsa dessa sökes annonser.
 
Jag känner mig så trött och mätt på ridsporten och dess prestige. Jag älskar mina hästar, jag köper dom för att JAG vill umgås med dom, rida dom och ev tävla. 
 
Om jag hade suttit på en kanonfin häst och vunnit en 145klass. undra hur många som hade grattat mig jämtemot om ja vinner en 1m klass.? 
 
Jaja ska sluta gnälla. Idag kom Jenny ut till mig, jag älskar att få oplanerade besök, de blir liksom. Så mkt roligare. Hon hjälpte mig att hänga på Casino som skötte sif mkt bra men han blir fruktansvärt spänd... sen sadlade vi guusje och selade rut för en tur. Jisses så långsamt de gick haha!!! Guusje fick träna på att stå still å vänta vilket inte var en superstor hit....mrn trevligt var de!! Nu ska ja strax hoppa i säng!
 
 

Kommentera här: