Tisdag!

Hallå!
Nu var de ett tag sen jag skrev och mycke har hänt!!
I helgen kom grävaren och började med ridbanan, den blir ca 26×48m, dock stötte vi på lite problem i form av stenar så imorgon kommer de ett företag för att fixa det. Jag är dock osäker på ifall jag ska göra den helt klar innan vintern eller låta den va och rida på den i vinter när snön har kommit och sen lägga på material till våren. Tror dock inte att ja kommer kunna vänta till våren haha!
 
Hästarna då, hagarna är hemska,.drömmen vore att få göra om dom, få in nytt material. Och nu när de är fruset så är de så sjukt knöligt...C hästarna står i ligghallen hela dagarna...
 
Guusje; Tanken var att tävla nu på lördag och bara ta de som träning, hoppade förra veckan lite lungt, de kändes sådär men hon hoppade å kändes glad. Åkte å tränade i fredags för tränare, tyvärr var de totalt fel övningar vilket gjorde att hon kastade in handduken totalt. Jag blev såååå besviken över att jag åkte å träna. så jag strök mig från tävlingen. Jag får hädanefter tänka unghäst, framåtbjudning å superenkla övningar. Dock har jag en provridning på fre...Hade eg velat ta tag i problemet innan..
 
Contessa är haltfri men gör inte alltför mkt, tyvärr. Hon ligger efter min plan men samtidigt behöver hon äta upp sig.
 
Casino gör småååå framsteg, han gnisslar mindre tänder när man ska ta in dom, han blir inte lika spänd när jag kommer in i hans box. 
 
Rut blev körd till djäkneboda häromdan, superduktig var hon!!!
Lite bilder från veckan!