Det är mkt nu.

Just inkommen från stallet, börjar praktiken kl 13 så idag hade jag planerat in vila för Guusje. Igår for vi på en 1.5 Tim tur i mest skritt, herregud så stel jag va när jag skulle hoppa av....
 
Imorgon blir de att dra in till sikeå och rida igenom henne ordentligt och fredag blir det ett joggpass och lör å sönd är de tävling, går lördagen extremt bra så skippar jag söndagen.
 
Jag är frisk från magsjukan eller vad de nu va men känner mig ändå slutkörd. Det är mkt nu för mig, praktik 100% och eftersom jag får extremt lite pengar från csn denna månad och ingenting i månaden mellan skola och jobb så måste jag jobba endel. Det är möten, utbildningar, inlämningar, födelsedagar och tävlingar. Jag skulle vilja åka utomlands 7 dagar och bara stänga av denna plingande telefon.
 
Igår när jag skrittade ut stängde jag av ljudet och satte på en ljudbok, trots att jag tkr de är sååå skönt blir jag smått stressad av att inte ha kontrollen över vad som händer och lyfter upp telefonen då och då för att kolla, tragiskt att man är så beroende. De får jag försöka jobba med.
 
Nu ska jag försöka knåpa ihop en lunch innan jag åker.
Ha en bra dag i solen!
 

Kommentarer:

1 Åsa:

skriven

Jag har själv stängt ner mycket när det gäller Fb samt andra delar av sociala medier. Och vilken skillnad det har gjort för hjärnan! Att alltid låta hjärnan sortera intryck sliter jättemycket, och varje gång man tittat på ngt på mobilen/datorn, ja då måste hjärnan igång och sortera och lägga in på rätt plats. Det tar mer än vad man tror. Det är inte fören det kapas ner som åtminstone jag kände vad mycket stress det hade inneburit allt detta "slösurfande" som jag höll på med titt som tätt. Men det är inte lätt, en vana som man haft länge tar tid att brytas. men just slötittande på mobilen är så klart värt att brytas. Känns som om ett stort ok försvann från axlarna :)

Svar: ja de är väl bara första tiden som är jobbig..De låter härligt, jag får försöka jobba på det!!😀👍
Mikaela

Kommentera här: