Måndag!

Klev upp 6 med Jonte för att ta upp hästarna från betet några timmar. I år står dom på ett nytt bett på andra sidan e4an så nu vågar ja inte ta alla 3 samtidigt å jag vågar inte ta guusje först å lämna dom andra när ja är ensam. Imorgon ska jag testa göra de när Jonte har kommit hem , måste ju kunna ta ut Guusje å rida henne utan att dom andra smiter haha..
 
somnade sen en timma innan klockan ringde, hade ju somsagt fotografering rätt tidigt. så in till stan för de, åkte till travet för att köpa ett par gummigrejer som man sätter på skon så förhoppningsvis slipper ja tappskor.. Åkte sen förbi hööks å hämtade ut ett paket åt en kompis. Åkte sen å lämnade paketet samt hämtade hunden jasti som vi ska ha i veckan medans hennes matte åker utomlands.
 
sen skurade jag boxarna samt målade boxgallerna, så skönt att de är gjort. Imorgon fyller ja på spån i boxarna så dom är klara. I helgen ska Jonte ta hem traktorn så ja kan mocka hagen. Frågan är bara vart tusan vi ska he all skit... Dock känns de väldigt skönt att äntligen ligga i fas med allt. Kände ett tag att jag inte riktigt hann med saker som ja ville göra och blir då sjukt stressad. men nuså!
 
Gick förbi hästarna på betet ikväll å sa gonatt samt gick en prommis med hundarna. Jasti å Vilda sprang som nå tokar!!! haha väldigt kul att dom går så bra ihop!
 
Men nu är de dags att sova. En lång men bra dag har de varit!
 

Kommentera här: