Måndag!

Äntligen hemma i sängen, inskolning dag 3 stod på schemat. De börjar bli bättre men jag har fortf mycket att lära mig jisses alltså...
Tror jag ska boka in en till inskolning typ 1/2 dag, just så ja får känna mig ännu ett snäpp säkrare. Men som dom sa -Så länge ja kan svara på larm så är de bra! 
 
Imorse vaknade jag av världens oväder, regnet slog som spön i backen och åskan mullrade. Woodie kröp skakandes brevid mig och vilda tryckte in sig i hörnet av sin bädd. Ja har fruktansvärt respekt för åska, hästarna står ju ändå en bit ifrån och iomed att ja var ensam hade ja behövt gå 2 ggr nu när dom är 4 st. Så jag låg och väntade ifall de skulle bli ännu värre men de lugnade sig efter ett tag. Gick sen förbi dom och dom verkade lugna. Guusje fick dock vila iomed regnet och att ja sen jobbade.
 
Imorgon blir de ett liknande pass för Guusje som igår, ca 30-40min med ca 5-8 min trav. Som en kompis mamma sa "ja när mickis ska rida igång en häst tar de flera månader " haha och de stämmer till en viss del, men hellre att ja tar de för lungt.
 
Imorgon kör vi Rut till sin förra ägare som ska köra in henne, kiara fortsätter att stå här tills Rut kommer tbx.
 

Kommentera här: