Lördag!

Känns som att vi har ränt runt hela dagen, klev upp och åkte in till stan, köpte foder, maskmedel samt for förbi syrran och tog en glass. Innan vi åkte hem for vi till älven och såg på båtar som kom, dom hade nått grejs där, minns inte vad de hette.. När vi sen satte oss i bilen stack de till rejält på mitt ben, kände med handen men tänkte att de kan ju va typ vad som helst, sätter till mig och då stack de till igen, viker upp shortsen och ser att de sitter en humla där. Fick sån sjuuuk panik, stackars jonte haha... Sved som bara den efteråt, nu är ja öm men trodde faktiskt att de skulle göra mer ont..
 
Åkte förbi papöa och sen hem, somnade i soffan en stund innan jonte väckte mig. Då skulle vi tydligen in till stan och äta me några kompisar som åker utomlands i 3 veckor, subway fick de bli mums!
 
Hem å ta ut Guusje på en sväng, red på åkern och hon var riktigt trevlig! Vi båda har pinsamt dålig kondis just nu och ja var tvungen att ta hjälp av jonte när ja skulle dra gjorden på henne...Tragiskt haha......
 
Nu ligger ja ny duschad i soffan och ska snart hoppa i säng. Värmen tar på!
 

Kommentera här: