Trött på mänskligheten

Idag åkte ja förbi ett av hästarnas bete. Plockade upp bilbatteriet och aggregatet då hästarna inte kommer gå där nå mer då betet är slut samt att de är ett hellsicke att få över hästarna iomed trafiken om de inte är tidig morgon eller sen kväll. När ja är där å dolar ser ja nått ligga i hagen, går dit och ser då ett par kallingar full i skit. Nån har alltså gått in i hagen å slängt sina bajsiga kallingar. Hur sjukt är inte de!? Fy så sjukt vidrigt!!!!
 
Hundarna blev idag klippta av Lisa, när vi klippte woodie såg vi hur svullen han var i baken, satan. Analsäcksinflammation. Så de blir veterinären för han imorgon, ringde jouren men iomed att han inte har ont så väntar vi tills imorgon! stackars lilla nuttis...
 
Planen med Guusje var att dra in till sikeå å rida men ja insåg rätt snabbt när ja klev upp att de va alldeles för varmt. Så ja for ut på en tur ikväll på åkern, red på mitt raka bett men de funkade inte alls, huvva så stum hon var, men lite motion fick hon och ja tkr hon skötte sig okej. Mötte 2 mopeder som inte alla visade hänsyn men hon bara gick förbi utan att blinka. Fina häst!!!
 
Nu ska ja hoppa isäng, 5.30 ringer klockan...