Lördag!

Okej träningen igår då. Vi gjorde små övningar innan vi övergick till banhoppning. Tanken med banan va långa distanser eftersom ute säsongen snart kommer. Guusje kändes väldigt pigg från början men lugnade sen ner sig och var helt fantastisk. Trots att ja fick trycka av henne stort så kom hon sen fint tillbaka. Det är första gången en tränare säger " ja jag vet inte vad jag ska säga allt ser kanonfint ut" :) Det ända ja måste träna på är eftergiften över hindret.
 
Idag fick hon sig en skrittur på hårt underlag, travade litegrann där det var minst sten, och trots att några höll på att bygga på sitt hus så gick hon snällt förbi så dutti!
 
Nu till en tråkigare sak. Idag när jag borstade Contessa så märkte jag att hennes båda bakhaser är vätskefyllda har googlat endel och ev verkar de tyvärr vara piphas. Ska kontakta vet på måndag och höra lite om de då jag inte har nån större kunskap om det. Vad jag än så länge har läst och hört så ska användbarheten inte bli sämre utan de är mer en utseendegrej. Det är ju minst sagt inte så fint. Jag hoppas hoppas hoppas att jag har fel och att de försvinner...