Jajajaja

Har inte skrivit på några dagar, framförallt därför jag inte har så mkt att skriva om. Jag skriver ju mest om hästarna och nu när alla vilar å går på bete så blir de så tjatigt att skriva samma sak varje dag!
 
Betet börjar snart ta slut, jag velar om jag ska börja ge dom hö på betet och låta dom stå kvar där lr om jag helt enkelt ska ta hem dom. Jag saknar att ha dom på gården de är mindre brems å mygg hos oss men de är väldigt skönt att slippa mocka och osv, men ja jag får se hur jag gör.
 
Har slutat att linda Guusjes sår helt nu. Jag fortsätter att smörja med tjocka lager helosan/idomin för att hålla flugorna borta. Tvättade de idag med vatten och de ser riktigt blankt och fint ut så jag hoppas pälsen börja växa snart, tid lär de dock ta.... Saknar verkligen att rida och träna, spec nu när jah har fått veta att jag får rida på en åker just över e4an vilket är supernära! 
 
När hästarna kommer tbx så ska Rut påbörja sin inkörning, jonte har fixat ett däck som hon ska få börja dra. Även Contessa ska smått börja tömköras under hösten, kanske till å med dra däcket men de får vi se hur hon beteer sig och tkr om de hela.
 
Håller fortf på att mocka hagen, de tar sååån tid. Som tur är har jonte tagi hem traktorn så nu går de lättare när ja slipper gå så långt me kärran samt att vi får undan gammhöet som är så fruktansvärt drygt att mocka för hand...
 
Så ja, lite så ser de ut för stunden iaf.