Bestnine2016

Vilket år de har varit! Bland de bästa år någonsin men också ett rätt så jobbigt år. 
 
De bästa har verkligen varit att få se Contessa komma till världen. All nervositet men också så mkt glädje och kärlek. Att se Sadies mage växa varje dag för att sen äga etr litet föl, som nu inte är så himla liten. Jag är så stolt över Sadie som har skött allt så otroligt bra.
 
En annan sak är såklart husköpet. Wow. Tänk att jag bor i vårt alldeles egna hus. Jag njuter varje dag. 
 
Utvecklingen hos mig och Guusje går knappt att beskriva, från att nästintill ha varit rädd för att börja trava (efter att ja slog mig rejält när hon bocka) till att debutera på banan som inte kunde ha gått bättre. Jag känner mig tuffare och starkare än någonsin. Jag ser väldigt mkt framemot 2017s tävlingsår. 
 
Vi har även fått 2 nya familjemedlemmar; Måns och Molly. Fantastiska individer som jag hoppas kommer finnas hos oss många år framöver!
 
Jag valde under detta år att jobba mindre. Jag mådde väldigt dåligt ett tag då mitt liv gick ut på att sova, ingenting var kul, inte ens att åka till stallet.
Vissa månader har de varit tungt ekonomiskt men jag har mått sååå mkt bättre psykiskt vilket är de viktigaste.
 
Ja vad mer då. Jo. Jonte. min älskade Jonathan som ställer upp i vått och torrt. Nu i Januari firar vi 7 år tsm. Helt fantastiskt och jag hoppas han kommer finnas vid min sida föralltid.
 
Nu stannar jag där tror jag:) Gott nytt år på er alla vänner och ovänner! :)))