Woodie!

Jag har varit med en gång när Woodie vaccinerades, inte nöjd men ändå att han godkände trots en hel del skrik. Sist fick jonte åka med han och berättade då att de inte va någon rolig upplevelse.
Såg idag att Vettris hade 50% på vaccinering och passade då på. Olyckligtvis var jonte upptagen sååå fick ta mig i kragen och åka dit. Berättade för veterinären att jag inte brukar åka å vaccinera han själv då jag tkr de är väldigt jobbigt när han skriker. Hon frågade om jag ville gå ut men känns ändå bättre att va med. Vet försökte flörta in sig med att ge godis men de gick inte för sig. Endast jag fick ge han. Allt gick bra tills vet skulle ta i han. Han blev galen. Skrek och högg. Vet försökte att he på han munkorg men de gick inte, han har rätt liten nos å är sååå snabb, han bara vred sig och högg. Jag fick testa att ta på han den vilket ja fick på en gång utan problem. Sen bad jag en annan hålla så ja fick gå åt sidan å hålla för öronen. Ni kanske tkr jag är blödig men hans skrik är hjärtskärande. 
 
Att se mitt lilla hjärta som eg är världens snällaste å gladaste bli helt galen och verkligen försvara sig mot allt är fruktansvärt. Å blödigare blir ja när han tillät mig ta på munkorgen utan problem...
 
Efteråt fick han välja ett ben. Min fina fina vän!