30 April!

30 April
Idag har vi ränt runt mest hela dagen, kom till praktiken där det visade sig att dom glömt säga att jag inte behövde komma då dom bara hade 2 barn, så for hem igen och började smått städa.
När jonte vaknat drog vi och kikade på lite kläder, fyndade två par heeelt okej skor för 600 då dom sänkt priset från 900 till 600 sen halva priset, så vrf inte slå till på båda?? :)
For sedan vidare till strömpilen där jag köpte ett par byxor ett par leggings och en mascara, sedan for till hippo mockade och myste lite med tusse i hagen, han har en lös baksko så han får ta det lungt tills vi ska sko honom vilket är dax.. Sedan drog vi till ÖB och köpte en balja åt han då hans andra gått sönder i vinter så, nu fick han en stor så man slipper fylla på vatten varje dag! :)
Så nu sitter jag ny duschad och väntar på jonte som är på systemet, han ska dricka ikv så jag ska agera chaffis, så vill ngn ha skjuts ikv, call me!! :)
-
Mamma och pappa är med husbilen i ratan så vi ska dit å äta grillat, gott!! och för att inte glömma vädret, helt underbart, man blir så på bra humör då solen skiner! :D