Energi

Hade så mkt energi idag! Som ja skrev tidigare så hade ja lovat Jonte att städa så de gjorde jag plus tvätta 2 tvättar. 
 
Tog ut Rut å lät henne beta lös en stund vilket hon gör typ varje dag men idag kom det en som körde en travare förbi oss och då skulle ju rut med såklart, hellsicke vad jag fick springa haha.
 
Tog ut både guusje å Contessa på en promenad samt betade dom. Guusje blir så orolig direkt jag tar ut contessa men hon bryr sig inte alls om guusjes skrikande. Väldigt skönt! 
 
Imorgon åker Rut till sin gamla ägare i några veckor, hon ska hjälpa mig att köra in henne då Rut har visat sig tycka att de är rätt läskigt med vagnen, jag känner att ja inte har den kunskapen samt att jag tkr de är små läskigt att sätta fast en vagn då jag var med om en rejäl kör olycka när jag körde en travare på skolan. Så hon får stå där osså får jag låna en shettis :) hoppas bara att guusje är snäll mot den...
 
Nu ska jag hoppa i säng. Det har varit en lång dag! 

Onsdag!

AAlltså vilket väder vi har. Helt underbart! 
 
Jag har tyvärr lovat Jonte att städa idag då han var så himla snäll och drog tråden till sommarhagen. Så nu är hagen klar. Eller ja elen måste dit. Dom betas in till helgen då släpps dom dit. Dom avmaskades igår så tidigast imorgonkvälll får dom stå en stund i sommarhagen.
 
Jag börjar min praktik kl 16, riktigt gött så nu ska ja kliva upp och sk fånga dagen! haha!!
 

Måndag!

Måndag och ny vecka! Vi kickade igång morgonen med att hovslagaren kom ut så nu är hästarna fina om fötterna. Har ringt min veterinär för att få maskmedel åt hästarna. evidensia hade inte ens öppnat mitt mejl så då ringde ja min andra veterinär.
 
Så nu ska Guusje äntligen börja skrittas igång och snart får dom äntligen gå ut på bete! Härligt!
 
Nu ska ja göra mig iordning för praktik! vi hörs!!