Fredag!

Åååh äntligen äääääntligen så är de helg. Så sjuuuukt väl behövligt!!!!
 
Dock är Jonte i fjällen igen å även om de är sjukt trist så känner ja att jag verkligen behöver ladda om batterierna. Göra vad ja vill=ligga i sängen halva dagen hehe. 
 
Efter praktiken idag for jag direkt ut på en 40min tur med Guusje, solen lyste halvers , dock små blåste de svinkallt, tog inte täckbyxor så mina lår var knallröda när ja kom in.  Joggade mest idag eftersom hon gick rätt "hårt" igår, dock var hon väldigt tittig och spänd så lät henne få galoppera av sig i en lugn takt en längre bit. Jobbade henne sen rätt mkt i traven, en frisk trav i låg form var planen och efter typ vad som kändes i evigheter kom hon sen ner i en trevlig form. Kändes jättebra!
 
Känns så himla stor skillnad med den nya padden, mkt mer stötdämpning än min gamla som ja tyvärr misskötte rejält. Padden ska tvättas varannan månad cirkus för att behålla sin fluffighet. Så de ska jag göra med denna gång. För billig är dom fasen inte haha..
 
Har ingen direkt plan för henne imorgon, ev tänkte ja åka in till ridhuset å kanske trava lite bommar men. Blir så himla feg att koppla släpet å köra med min bil. speciellt när jag är ensam hemma. Kanske måste komma över den gränsen med att just åka iväg ensam. Får se hur jag gör.
 
Nu ska ja hoppa i säng. Är så trött å både kropp å knopp!
Älska fluff hihihi 

Kommentera här: