yes

Jag kommer att ta bort min blogg! Jag känner att jag inte har så mkt roligt att skriva om samt att ja känner att vissa som läser bloggen inte behöver läsa om mig å mitt liv, tkr inte dom ska ta del av de jag ibland kan skriva.
Har haft bloggen väldigt länge så kommer kännas lite konstigt nästan haha. Men tack för mig! 
 

Lördag!

Underbart med ledig dag! Har passat på att städa lite samt åkt förbi sikeå för att visa pappa då han aldrig har varit där. Visade stallet och ridhuset osv.
 
Åkte sen hem och slappade innan jag for ut på en jogging tur med Guusje. Anmälde mig till dressyr träning imorgon så hon fick ett rätt så lungt pass idag. Ska bli spännande att testa rida för en helt ny tränare så hoppas att de funkar. 
 
Ikväll har jag försökt tvätta undan lite kläder, städat undan lite osv. Fattar inte hur mkt smutstvätt de kan bli för 2 Pers. Dock är ja dålig på att använda samma kläder fler en 1 gång men va fasen. korgen är överfull...känns som att ja tvättar hela tiden haha. Tur jag gillar att tvätta ;)
 
Nu ska ja strax gå ut å ta in hästarna, renbädda sängen sen ska ja sova! Imorgon kommer mamma å bakar bullar åt oss! Mums!

Fredag!

Åååh äntligen äääääntligen så är de helg. Så sjuuuukt väl behövligt!!!!
 
Dock är Jonte i fjällen igen å även om de är sjukt trist så känner ja att jag verkligen behöver ladda om batterierna. Göra vad ja vill=ligga i sängen halva dagen hehe. 
 
Efter praktiken idag for jag direkt ut på en 40min tur med Guusje, solen lyste halvers , dock små blåste de svinkallt, tog inte täckbyxor så mina lår var knallröda när ja kom in.  Joggade mest idag eftersom hon gick rätt "hårt" igår, dock var hon väldigt tittig och spänd så lät henne få galoppera av sig i en lugn takt en längre bit. Jobbade henne sen rätt mkt i traven, en frisk trav i låg form var planen och efter typ vad som kändes i evigheter kom hon sen ner i en trevlig form. Kändes jättebra!
 
Känns så himla stor skillnad med den nya padden, mkt mer stötdämpning än min gamla som ja tyvärr misskötte rejält. Padden ska tvättas varannan månad cirkus för att behålla sin fluffighet. Så de ska jag göra med denna gång. För billig är dom fasen inte haha..
 
Har ingen direkt plan för henne imorgon, ev tänkte ja åka in till ridhuset å kanske trava lite bommar men. Blir så himla feg att koppla släpet å köra med min bil. speciellt när jag är ensam hemma. Kanske måste komma över den gränsen med att just åka iväg ensam. Får se hur jag gör.
 
Nu ska ja hoppa i säng. Är så trött å både kropp å knopp!
Älska fluff hihihi