Lördag

Igår skulle jag ta ut Guusje på en ridtur. När jag fick fast henne och gick mot grinden märkte ja att hon har tappat en sko.. Så istället för en härlig ridtur gick jag runt i hagen i 1.5(!!!!) Tim, jag blev uppäten av mygg, de kom världens störtskur, hade hål i ena ridskon, och hästarna gick efter mig och bet i jackan, trampade på mig och va så sjukt dryga. Speciellt kiara haha.. Jonte kom på slutet å letade men tillslut blev ja less. Får gå nå varv imorgon igen å kika. Så nu blir De vila för guusje igen till lördag då dom ska skos. sen hämtar ja igen Rut å guusje osså får kiara å contessa fortsätta gå på bete. Hade velat att Rut hade stått hos Sandra längre men iomed att guusje är så förbaskat tjock-hon har ju ändå gått på bete i 4 v, samt tappar skor titt som tätt så får de bli så..
 
Nu ska ja hoppa i duschen, idag är de wheels så vi ska in en sväng å kika, åker inget i år. Känns rätt skönt!
himlen var helt fantastiskt vacker igår!!
 

Torsdag!

i förrgår fick Guusje gå en sväng på åkern, vi tog en galopp och hon kändes riktigt fin! Gjorde inte så mkt utan red mest runt.
Igår hade vi möte i sikeå så passade på att ta med Guusje. Red ett ca 40 min pass lite övergångar osv. Hon kändes trött och tung igår? Ok på slutet men ingen riktigt bra känsla så idag får hon vila och i skrivande stund så står dom inne och får torka upp samt vila lite.
 
Imorgon blir de en tur i skogen! 
Äntligen börja vi komma igång igen!!!:)

Tisdag!

Vaknade upp till ett väldigt tråkigt sms från min hovslagare. Jag kommer måsta byta, dock verka jag ha hittat en ny som jag hoppas de ska funka med lika bra som med min gamla. Dock känns de lite tungt eftersom jag har varit så himla nöjd och Guusje har aldrig känts finare. jaja livet måste gå vidare..
 
Igår red jag en sväng mot djökneboda. Guusje kändes fin och jag passade på att ta en galopp på en åker, värmen hade nog tagit på endel så hon blev väldigt fort trött. Kör nog samma idag.
 
Tömkörde contessa med bett igår vilket gick väldigt bra, såklart är de ju inte helkul med en järngrej i munnen men hon gör de ändå väldigt bra! 
 
Jonte har åkt till veterinären med Turbo när han ska bli kastrerad, jag har lovat att städa. kl 17 får vi hämta hem lillplutten!
 
Även fast du ställer till det för mig så gillar jag dig extremt mkt.💖