Torsdag!

Alltså ääääntligeeeen har jag 3 dagars ledighet framför mig. Fy faasen så skönt. De har varir 2 hemska dagar på jobbet i denna värme. Igår var de värst, mådde så sjukt illa när ja kom hem, la mig död i soffan efter en kall dusch. 
 
Tog mig ut på en tur vid 9 tiden på kvällen men ändå så var de 23gr varmt..Guusje fick en riktig genomkörare och vi båda var sjöblöta i svett. Så hon fick sig en kall dusch hon med. Hon kändes väldigt oriden igår men på slutet lossnade de lite, fick bli lite arg på henne då hon inte tog min vänster skänkel vilket gjorde henne rätt uporörd och i samband med de knäpper av lite. Men efter några varv rullandes i galopp på åkern så lossnade de och hon kändes riktigt fin!
 
Idag Skulle vi ta en skrittur barbacka, men de va något så fruktanavärt med brems så jag fick se mig besegrad. Hon blir som tokig av dom...Och eftersom ja va ensam hemma ville ja inte riskera nått..
 
Visstja har ju glömt att berätta något helt otroligt fantastiskt. Vi ska få köpa av lite mark som vi sen förhoppningavis ska bygga en ridbana på. OM de blir så som ja vill börjar vi redan att bygga i november och ee blir isf en bana på cirkus 20×60 + - .Alltså blir de av kommer ja fasen att va världens lyckligaste. En riktig dröm!!!
 
min fina duktiga C som fick promenera en sväng med sadeln häromdan. så himla duktig!!!

Kommentera här: