Trött på mänskligheten

Idag åkte ja förbi ett av hästarnas bete. Plockade upp bilbatteriet och aggregatet då hästarna inte kommer gå där nå mer då betet är slut samt att de är ett hellsicke att få över hästarna iomed trafiken om de inte är tidig morgon eller sen kväll. När ja är där å dolar ser ja nått ligga i hagen, går dit och ser då ett par kallingar full i skit. Nån har alltså gått in i hagen å slängt sina bajsiga kallingar. Hur sjukt är inte de!? Fy så sjukt vidrigt!!!!
 
Hundarna blev idag klippta av Lisa, när vi klippte woodie såg vi hur svullen han var i baken, satan. Analsäcksinflammation. Så de blir veterinären för han imorgon, ringde jouren men iomed att han inte har ont så väntar vi tills imorgon! stackars lilla nuttis...
 
Planen med Guusje var att dra in till sikeå å rida men ja insåg rätt snabbt när ja klev upp att de va alldeles för varmt. Så ja for ut på en tur ikväll på åkern, red på mitt raka bett men de funkade inte alls, huvva så stum hon var, men lite motion fick hon och ja tkr hon skötte sig okej. Mötte 2 mopeder som inte alla visade hänsyn men hon bara gick förbi utan att blinka. Fina häst!!!
 
Nu ska ja hoppa isäng, 5.30 ringer klockan...
 

Ny kompis!

Guusje har vilat 2 dagar... tanken va att hon skulle vila lördag men igpr var vädret så ostadigt så vågade inte att chansa att rida efter jobbet...surt å oplanerat.. Men idag ska vi ut en sväng, iomed regnet så är grusvägen rätt så mjuk så hon får sig en tur där. 
 
För några dagar sen skrev ja att de skulle hända en rolig grej framöver, nu är de bestämt och ja kan därför berätta.
Jag har köpt en häst till...haha.. Jag kunde inte tacka nej åt denna, Han heter Wajes Casino och är en grön och ouppfostrad 6 åring med stam ca 166cm hög. Ser ut att va en fin typ på bilder. Kommer bli väldigt spännande!!  Så nu kommer ni att få följa ännu en häst och ni som är nya har möjlighet att följa vår resa ända från början!:D Han kommer senare när han känns redo att säljas. Dock är ja världens sämsta försäljare haha!!
 
Nu ska ja hänga tvätt å sen gå ut i stallet! 

Lördag!

Så jäkla värdelös kväll. Alla är i lycksele och har skoj, här sitter jag svettig på bron efter att ha dragit hö från hövbalen som har klämts fast i väggen, ja ni vet när man drar allt man kan men de ända man får är några få hö strån... Känner mig inte på humör idag så Guusje får vila. Imorgon blir de jobb igen sen ska ja njuta av 2 dagar ledigt. Att jobba dag är inte min grej...
 
 
Gonatt världen.