vem ger min häst havre!?

JJag måste ha en gårdstomte som ger guusje havre. Hon är så förbaskat pigg!! Jag är helt slut efter att ha travat typ 5min. Idag var vi ute ca 1 Tim med mkt trav å galopp. På slutet fick ja ääääntligen respons efter 100 halvhalter och avbrott. Travade på länge och lät henne trava på ordentligt på halvt långa tyglar i en låg form. Jäklar så fin hon blev!! Hon får sån stor trav så ja liksom skjuts uppåt haha, när hon är så kan ja trava 30 min utan att bli trött, sjukt stor skillnad.. 
 
När vi kom in i stallet såg hon ut som om hon hade ridit i 3 timmar, stod å sov å gäspa. Jag däremot såg ut som om ja hade ridit i 6 timmar. så nu har ja satt mig i favorit fåtöljen med en monster! 
 
Imorgon ska hon longeras lite lätt inför Erik träningen på fredag. Har lite dåligt samvete att ja inte har hoppat nått denna vecka men får väl va me litegrann iaf. Har även anmält mig till Hippo tävlingen v 9. 90 på lördag å 1m söndag. hennes första avd A! så spännande. Hoppas hon sköter sig och hoppar kombinationerna haha!
 
 

Tisdag!

Ja då var veckans bästa kväll gjord! Allt rullade på bra ikväll! Mkt skratt, underbara elever!
 
Guusje har fått vila idag pga att hon skoddes imorse. Hovslagaren tyckte att de var ett vinnande koncept att ha hästarna ute då alla stod som ljus! Guusje bruka va lite dryg men även hon skötte sig riktigt bra! 
 
Så nu ligger ja ny duschad i soffan under en filt! Måste upp svin tidigt imorgon då jag ska till jobbet och göra ett skolarbete. Får typ ångest jag HATAR att kliva upp tidigt.....
 
Gooonaaattt

Måndag!

Igår kväll rullade vi in en bal åt hästarna och lät dom sova ute mest pga att guusje är så förbaskat pigg just nu... Men idag var hon sååå fantastisk trevlig å lugn. Släppte på henne ordentligt i galoppen, tårar rann av farten och mina tänder ilade av kylan när ja hade ett smail som var uppemot öronen. Så sjukt härligt!!! 
 
Den kom Sara ut för att kolla tänderna på Guusje då jag som jag skrivit förut känt skillnad i varven. De hon hitta va små hakar, ett sår på vänster sida rätt långt ner som KAN möjligtvis ha orsakats av nosgrimman... Samt att vi hittade nått som Sara tyckte va väldigt skumt, typ. ja hur ska ja förklara de. En avskalad bit på vänster sida. Så antingen har hon ev rivit sig på en kvist eller så är de nått annat skumt som vi ev får ta prov på om de är kvar. Jag ska byta nosgrimma och byta mellan engelsk samt en pullar. remtonten slänger jag... Ska testa att rida på hack samt testa ett annat rakt bett med en rulle på.
 
Hoppas ja känner skillnad nu,
cash is King. Not.