Härlig dag!!

Klädde på mig. stoppade hörlurar i öronen tog med mig guusje å hundarna på en lång prommis. 45 min på halvt oplogad väg. Fy tusan så jobbigt de var!!! små hundarna tyckte de va liiite för kallt medans vilda sprang som en tok. Tog sen in C för att rengöra hennes lilla sår som ja hittade efter incidenten i tors. Hennes högra bak har varit svullet men nu verkar de äntligen som att svullnaden börja gå ner! Skönt!!
 
Nu måååååste ja ta tag i plugget!!!! 
Jonte är borta tills imorgon så passar på att tok plugga idag!
 

Ohno

alltså måste visa hur Guusjes man ser ut. Eftersom de har varit rätt kallt så har hon fått gå med sitt vintertäcke med halvhals och ibland med helhals och såhär ser hennes man ut.
 
Jag DÖR. Den hade just växt ut efter att jag under en period fick ta mkt mantag när hon hoppade haha...Osså nu ser den nästan värre ut. Har använt massor med pälsglans men de verkar inte hjälpa. Längtar till sommaren kommer och man slipper täcken....Nu har ja bytt täcken så får hoppas att den börjar växa igen. Hennes päls växer dock sjukt långsamt, var ju evigheter ja rakade henne och ändå ser hon nyrakad ut! 

Tisdag!

Lång dag som snart är slut. Det har inneburit en dag med besvikelse och mkt funderingar. 
 
Det har varit riktigt kallt idag, tog ändå tag i att mocka ligghallen rejält, kändes så himla bra efter då de har legat som en ryggsäck och tyngt ner mig. Men nu är de gjort!! Guusje fick en promenad idag och igår joggade vi en sväng i skogen, de blåste isvindar trots att de bara va -6. Guusje var väldigt tittig och lite sur tkr jag, men hon blir ju lätt de under lugnare perioder, hon skulle behöva galoppera av sig ordentligt men vi är inte där än, ev att ja tar lite galopp i helgen! Hon har ju trotsallt tagit de lungt i närmare 3 veckor...
 
Hade tänkt ta in Contessa och klippa hennes man meeen de svider..Tkr den är så himla fin och fluffig men samtidigt kanske de är dags att den klipps bort. men den dagen få komma sen...
 
Lektioner ikväll på ridskolan, kallt som bara den men eleverna var som vanligt helt fantastiska och jag fick sån underbar respons av deras föräldrar, så kul att man är uppskattad!!
 
Nu ska jag strax hoppa i säng, imorgon består dagen av plugg. Har legat på latsidan.. Huvet säger "plugga" men kroppen bara skriker neeeeej haha.
mys turbo imorse<3