Fredag!

Hade en fantastisk dag igår! Fick så mkt fint! Kom ju hem i måndags till ett stylat uterum med massor av nya saker. Igår fick ja en parfym av syrran som luktar sååå gott! Fick pengar och blommor av pappa, av mamma fick jag underkläder samt att hon var delaktig i uterummet med syrran. Av Jonte och Malin fick jag en pall med spånpellets, av lisa å Tobbe fick jag presentkort på lager 157 samt ett 4pack monster!
Kände mig så bortskämd. Tack snälla ni!
 
 
Igår fick Guusje en lugnare dag, Kevin fick skritta lite och hon är så himla snäll med han! Tänkte longera lite men underlaget hemma är så himla dåligt...Idag åkte jag in till ridhuset, red utan luva som ja inte har gjort typ på 2 år. Det gick huuur bra som helst och hon var så fin idag, de märks verkligen att jag varit mkt i ridhuset på senaste tiden, hon känns så mjuk å trevlig å välriden, superkul! OCH hon gick även idag raaaakt in i transporten!!! helt underbart att kunna åka iväg ensam!!
 
Har smort alla grejer samt packat inför imorgon, vi startar en 90, tanken är att bara galoppera runt å göra de enkelt. Lättare sagt än gjort, hon lär tycka de är lattjolajban så jag får INTE sitta å smyghålla. Imorgon på fm får Guusje sig ett bad. Hon är så sjukt skitig...
 

Kommentarer:

1 Åsa:

skriven

Så kul att allt ditt arbete börjar att ge frukt :) Fortsätt lasta och åka iväg, det ger både henne och dig trygghet i att ni fixar det tillsammans :)Och sedan glädjen som kommer när ridningen börjar att falla på plats, när både du och hon är nöjd med livet, ja då kommer lyckan. Så kör på, öva, öva och åter öva, så kommer det tillslut att vara vardagsmat för er båda. Och när det hör till vardagen så att säga, finns det inga gränser på vad ni kan göra tillsammans. Lycka till :)

Kommentera här: