Årets första tävling

Jisses. Ja är så trött så ja ser kors men tänkte slänga in ett inlägg ändå, hoppas bara de går att läsa haha.
 
Hade räknat att min klass skulle starta 14.30 men de drog ut så sjukt mkt på tiden så kl 17 började den. Vi åkte lite för tidigt men Guusje fick passa på att träna att stå i transporten. Malin gjorde ett super jobb, jag blir så stressad av att Guusje är less så de där fick Malin sköta haha. 
 
Vi hjälptes åt att göra iordning henne innan ja skulle gå banan, Guusje va sjukt otålig och smått stressad, men lugnade ner sig rätt fort efter att få skritta lite.
 
Banan kändes ok, lite "nervös" över 2an då de var en oxer. 1an till 2an var de 8 galoppsprång. 3an var ett nytt hinder som lyste upp typ haha med stora fjärilar som infångare, tänkte att hon säkert skulle kika lite på den men annars kändes banan bra.
 
Hoppade upp och red fram ute, började rätt fort att trava och få henne i en lugn trav med en låg form. Kändes fin.
 
Väl inne på frsmhoppningen var de kaos. Man märker verkligen att folk som rider på lägre nivå har noll koll. Jag blev så stressad av att skrik så efter 5 språng allt som allt så gav jag mig, både jag och Guusje blev sjukt stressad vilket gör allting värre. Hon hoppade dock helt sjukt bra, så bra att ja blev lite nervös att kunna sitta kvar haha..
 
Inne på banan kändes allting bra förutom 1an och 6an där ja blev fast i handen och inte kom till ridning. Guusje räddade mig rejält där, sjukt duktig! så noll fel blev det och jag är nöjd med mig själv och supermeganöjd över Guusje. Vilken fantastisk häst de är!
 
 

Kommentera här: