Lördag!

Okej träningen igår då. Vi gjorde små övningar innan vi övergick till banhoppning. Tanken med banan va långa distanser eftersom ute säsongen snart kommer. Guusje kändes väldigt pigg från början men lugnade sen ner sig och var helt fantastisk. Trots att ja fick trycka av henne stort så kom hon sen fint tillbaka. Det är första gången en tränare säger " ja jag vet inte vad jag ska säga allt ser kanonfint ut" :) Det ända ja måste träna på är eftergiften över hindret.
 
Idag fick hon sig en skrittur på hårt underlag, travade litegrann där det var minst sten, och trots att några höll på att bygga på sitt hus så gick hon snällt förbi så dutti!
 
Nu till en tråkigare sak. Idag när jag borstade Contessa så märkte jag att hennes båda bakhaser är vätskefyllda har googlat endel och ev verkar de tyvärr vara piphas. Ska kontakta vet på måndag och höra lite om de då jag inte har nån större kunskap om det. Vad jag än så länge har läst och hört så ska användbarheten inte bli sämre utan de är mer en utseendegrej. Det är ju minst sagt inte så fint. Jag hoppas hoppas hoppas att jag har fel och att de försvinner...
 

Nyper mig i armen

Som rubriken lyder så nyper jag mig i armen efter kvällen Erik träning. Jäklar så bra de gick. Men mer om de imorgon nu ska ja sova är sååå trött...
 

Torsdag!

Tanken var idag att jogga Guusje en längre bit men jag har ingenstans att rida just nu. For bakom bommen idag i förhoppning om att den vägen skulle va bättre men icket. Massor med hål, vissa steg sjönk hon väldigt mkt så efter ca 15 min vände jag. Lite trav blev det iaf.
 
Känns inge kul att ha det så. Trivs så sjukt bra här men varje dag känns som en motgång och de känns inge kul. Har dåligt samvete över att inte kunna rida ordentligt hemma, så sjukt mkt skog men inte en bra ridväg-iaf i min smak. jaja. Imorgon är de somsagt Erik träning så jag får tänka på de å jag ser väldigt mkt fram emot det! :) 
 
I lördags innan tävlingen duschade jag upp guusje och hon blev så fin! Sen dess har hon haft ett tunt täcke ute men idag var de så varmt på fm så tog av täcket å tänkte att hon inte lär rulla eftersom hagen är rätt så lerig just nu, ja inte där de är is men hur skönt är de att rulla på!? Men jo. nog fasen hade hon rullat. Stod å borsta i säkert 20 min nu när ja tog in dom... tur hon inte är vit haha.
 
Nu ska jag hoppa till sängs.
 
Avslutar med att gratta måns på sin 3 års dag! Fantastiska lilla kisse!