Contessa!

Åkte förbi contessa idag efter jag hade varit i skolan.
Ni vet känslan, när man bara stirrar och man känner en sån sjuk glädje å värme. Så känner jag för den hästen. Hon är helt fantastisk! Tänk när man känner såhär för en häst, hur starkt känner man inte då för sitt barn!?
 
Myste pussade och kramade på henne, hon har vuxit nå fruktansvärt, svans å man börja bli jättelång och hon är nu stickelhårig över hela kroppen! Superlånga öron och världens vanligaste ögon. Samma vänliga och oskyldiga ögon som tittade på mig midsommar förra året. Jag kommer vara Sadie evigt tacksam.
 

Att köpa häst.

Jag har suttit å kikat litegrann på både hästnet och hippson market och jag måste faktiskt medge att jag får en lätt chock. Priserna blir bara högre och högre. 
Vill du ha en uppfostrad och snäll häst som gått 110-120 får du lätt punga ut en bra bit över 100 papp. Ni kan ju bara tänka er en väluppfostrad 13 åring som gått 130 kostar. Eller ännu värre, en 8 åring som gått 120-130. Jesus
Jag ska erkänna att jag tog lån när jag köpte Guusje. Jag betalar över 1500 kr i månaden för det lånet. Jag hade A L D R I G haft råd att köpa en häst utan lånet. Att äga en häst är lyx, jag tkr så sjukt synd om dom som faktiskt inte har råd att köpa/äga en häst. Kanske köper en billigare som inte alls eg passar eller funkar men man kämpar på ändå..
 
Frågan är om det kommer fortsätta stiga eller om det nån gång kommer stanna..? 
 

Fredag!

Änyligen helg! Dock vankas de jobb för mig men de ska bli så sjukt kul att få träffa Alla!!:)
 
Har just gjort klart stallet, å ska strax hoppa in i duschen men tänkte snabbt slänga in ett inlägg om vad som händer.
 
Igår fick ja faktiskt hoppa lite, med en häst ja aldrig sett förut hahaha. De gick ok även om ja är sjukt ringrostig, idag har ja träningsvärk se natning men bäret av allt är mitt knä som ja gjorde illa i somras..så på måndag ska ja ta tummen ur å ringa VC.. går ju inte att ha de såhär.
 
Snön har kommit och här står ja utan snäsulor på både häst å bil. Så fick igår springa in på hööks för att köpa avtagbara snösulor. Jag har inte hunnit klippa ut dom än men ska försöka göra de imorgon så att ja kan ta mig en tur. G har stått/promenerat denna vecka så lär bli fartigt:)
 
Nä nu ska ja hoppa i duschen å göra mig nå mat som jag kan ta med!:)