Torsdag!

Igår fick ja äntligen åka till syrran och få håret klippt å färgat! planen va att bleka upp de för att sen sätta lite rosa slingor i meen håret tar knappt åt sig blekningen och eftersom ja inte vill ha de varmare så valde vi att slopa vår plan, valde även att klippa bort en hel del då håret va sjukt slitet, tkr inte de är snyggt med jättelångt hår osså är de slitet och trist men nu är de superfräsht så ja är nöjd!
 
Guusjes veckoplan gick inte heller så bra haha..planen va att hon skulle promeneras ons å vila idag men de blev tyvärr 2 vilodagar. men imorgon ska jag rida!!:) Är bara så förbaskat drygt att sätta på dom avtagbara snösulorna men på tis är de äntligen dags för skoning!
 
Nu ska ja hoppa i säng gonatt!
 

<3

Ta mig ej ifrån min mor förrän jag har blivit stor, vänta med att rida mig jag kommer ändå bära dig på ryggen i full fart mot solen vi kan nå den snart men låt mig vandra lugnt till tryggheten sen. Rid mig kör mig gör de där som gör att jag är lycklig här låt mig gå i hagen sen behöver den gemenskapen smek mig då och då se till att ingen får mig slå jag gör ju allt du vill och lite till.
 
Men när orken tar slut tar mitt liv med varsamhet förstår det är ett svårt beslut men du måste va stark för när orken tar slut har jag lagt mitt liv hos dig kan du nu befria mig när jag längtar ut när orken tar slut.
 
Rykta mig och ge mig mat ha tålamod nät jag är lat jag försöker vara snäll så värm mig en kall vinterkväll jag lever här för dig så ta nu bara hand om mig jag är din bästa vän kom tillbaka igen.
 
Men när orken tar slut tar mitt liv med varsamhet förstår det är ett svårt beslut men du måste va stark för när orken tar slut har jag lagt mitt liv hos dig kan du nu befria mig när jag längtar ut då springer jag och tackar dig så, min vän, gräset är grönt när jag är i himlen. 
 
 
 

Tisdag!

Idag kom kylan! mätaren visar -10. Så himla härligt! 
 
For ut på en härligt tur på G, bytte bett idag då tandläkaren som kollade henne i februari tyckte ja skulle rida på rakt bett, jag är inget superfan av raka bett då ja lätt tkr hästar blir så stumma. Men de är ju bättre sent än aldrig haha så idag testade ja att rida på de, hon va dock väldigt pigg och spänd så hon knäppte av i nacken. Får testa bettet på bana.
Jag hade dock klätt mig varmt så häll på att svettas ihjäl när vi hade travat haha men bättre de än att jag ska frysa!!
 
Nu har ja kastat i mig lite mat å ska på ett tag styra kosan mot sikeå. Har lite ångest över hur kallt de lär va i ridhuset men som tur är har sista gruppen teori så, blir de kallare så får alla ha teori helt enkelt..