Hoppträning.

Åkte till Hjoggmark idag för att hoppträna för Eva, nyttigt att få andra ögon på sig samt få hoppa lite nya hinder. Vi hoppade lite olika övningar, en var rätt svår då svängarna blev rätt tighta men Guusje var jätteduktig och jag fick ett härligt framåtläge på oxern.
 
Avslutade med att hoppa en kort bana på 4a hinder, runt 1m och nått räcke på 110, blev såklart lite nervös så kom nära på 1an så la en volt och tog om de, kom stort på 2an men Guusje räddade mig och hoppade av. Är sååå nöjd trots lite missar men överlag kändes de jättebra, Guusje gör mig så säker. Älskar denna häst.
 
Fick så fina lovord från Eva, "Det är exakt en sånhär häst du ska ha, en tacksam häst som hoppar bra". Jag är sjukt tacksam över denna häst!!!
 
Nu ska ua ut å pillra på i stalle:)

Tisdag!

Suck. Testade att longera Guusje på banan, men tyvärr är den alldeles för mjuk. Lär inte kunna rida där förns i höst när de börja frysa på...Får väl bygga nå hinder å göra en agillty bana till hundarna där istället..:p
 
Igår var jag ute och utforskade nya vägar, tyvärr är de oftast vägar som tar slut. Hittat en jättefin väg men då är de såklart en bro som ja inte vågar gå över då ja inte vet om den håller..
 
Vet inte om ja ev ska kolla upp Guusje på klinik, har bokat massage av Mirell slutet på Juni, hon känns positiv och framåt men de känns som att nått är tokigt. Vill knappt fatta höger galopp utan fattar vänster men i vänstern känns den jättekonstig och inte alls lika jämn å fin som högern.. jaja ska höra med min tränare vad hon tkr..
 
Nu ska ja slappa i soffan, har hållt igång heeela dagen, så nu dog ja av..:p

Söndag!

Har haft fullt upp hela helgen!!
 
Tors-Lör kom pappa med husbilen,.vi börja fixa med ridbanan, fredan hade ja praktik men pappa å jonte jobbade hela dagen med den. Tyvärr va marken väldigt blöt, vi har lagt på sand men hästarna sjunker lite så har sladdat som en tok och ska nu låta den va så den få torka upp.
 
Lör-Sönd sov Lisa å Tobbe här, vi åt 3 rätters och sen drack vi vin å spela spel, sjukt roligt!! Idag har vi mest tagit de lungt.
 
Lät hästarna stå på banan igår för att trampa ihop deb lite, hästarna tyckte de va råkul och rejsa runt som en tok, Guusje trampade av sig en sko så idag blev de tyvärr en ofrivillig vila, Vår snälle vän Johan kom ikv å slog på skon! Tack! 
 
Nu ska ja slappa i soffan, sista praktikveckan dock en 6 dagars. Men de går nog fort ändå!