Onsdag!

Nu står transporten här och ja är jättenöjd!! Den är superfin på utsidan men är lite tråkigare på insidan så den ska fräshas till ordentligt, den har ju några år på nacken så! 
 
Idag har jag städat å pluggat. Gjort 3 inlämningsuppgifter(!!!!) på 3 dar! Har planerat att göra 1 i veckan så känns gött att ligga ett steg före!:)
Min medryttare var här på fm och red Guusje, jag blev sjukt ridsugen så gick ut för att skritta en sväng på Sadie, gick inge vidare alls. Så nu ger ja upp och kommer inte att rida henne mer.
 
Sitter nu å ser hockey med en väldigt nervös karl brevid mig haha. Ska snart gå å ta in hästarna:) 

Äntligen

Är min nya transport påväg hem hit. Tänk att Jonte körde ända till avesta för att hämta släpet!!!! Han är BÄST!!😘😘😘😘😘

Hoppträning/måndag

Herre min gud så ont i kroppen jag hade igår. Även idag de är mkt bättre! Hade så ont igår att jag fick ibland lyfta vänster arm med den högra. Tragiskt. Så igår hände de inte mkt. Jag å mamma satt å sola medans pappa å jonte lagade släpet som blev riktigt bra!!
 
Igår fick ja äntligen hoppträna, hon kändes väldigt oriden när jag red fram och eftersom vänster armen levde sitt egna liv fick ja inte riktigt igenom henne. Hon har lite svårt att svara för skänkeln så direkt ja tar i henne blir hon lite seg å tråkig. Galoppen kändes iaf kanon! Hoppningen gick jättebra, hon hoppade fantastiskt bra! Fick några sånnadär WOW språng. Lite svår att få igenom halvhalterna ibland vilket resulterade i att hon höjde huvet å börja tjollra me tungan. När jag trava av kändes hon superfin så travade av ett rätt lång stund. Hoppade inte högt eftersom hon inte har hoppat på 2 veckor men viiiilken häst jag har! 
 
Idag blåser de och vid 14 ska de bli storm typ. Så vet inte hur jag ska göra ifall hon bara får gå en promenad. 
 
Jag har äntligen hittat ett superfint släp för ett bra pris, ligger dock en bit härifrån men mest troligt är de mitt på ons! Längtar!!!!:D
 
Nu ska ja plugga lite, hade skola imorse så från å me idag läser jag ett nytt ämne! Spännande!!:)