Söndag!

Hoppträning ikväll i vanlig ordning. Vi hoppade lite serier även idag, en serie bestod av travbom-kryss 3 galoposprång-oxer. Den va lite svår då jag tkr travhoppning är svårt överlag. Första gången villr ja lägga in 4 men som tur va var G klok och tog 3, hade blivit alldeles för trångt, vet inte vad jag tänkte på..
Resten av gångerna gick jättebra, jag blev dock sjukt taggad, så taggad så att folket på banan sa att ja börja flaxa hahaha. 
 
Den andra serien bestod av galoppbom-studs-ett galoppsprång till ett räcke-2 galoppsprång till en oxer.
Det vart lite trångt till oxern så den drogs ut lite, fortf lite trångt så G fick verkligen jobba! Men hon var klockren! Som hon kämpa och jobbade på! hon känns fortf oriden på marken och lägger sig gärna i handen, men på hinder är hon 100% fokuserad! Jag har sagt de förr men säger de igen Älskar denna häst så sjukt mkt, hon gör mig så glad! Kommer nog aldrig att sälja henne, hon har gett mig tillbaka glädjen i ridningen! Och de bästa av allt-Jag kände mig inte alls lika nervös som tex förra veckan, börjar lita på G, hon hjälper mig om jag trasslar till de.
 
Och inte nog men en toppen träning, jag fick in henne heeelt själv i transporten!!!:D 
 
 
Så till de tråkiga, tappade min telefon när vi var påväg tillbaks till tävlingsstallet, som tur va hitta jonte den, tyvärr råkade nån häst trampa på den, så har ett broddhål längst nere i vänstra hörnet och displayen har spruckit lite, men den funkar och den kunde ha gått sönder mkt mer. Trist hur som. Onödiga utgifter. Men som Vanessa sa ;Ta de lungt mickis, de ordnar sig! <3

Lördag!

Sov väldigt dåligt inatt så vid 7 tog ja ut hästarna och gick sen å la mig å vaknade inte förns 12... Städade lite här hemma innan syrran och barnen kom förbi. Vi fika och fixade i stallet. Malin kom och tyvärr fick ja nästan direkt lämna henne ensam för en kort skrittur, barnen fick sen skritta på G vilket dom tyckte va superkul!
 
Blev sen en massa surr med Malin, vi åt tacos och sen kladdkaka till efterrätt. Supertrevligt!!!
 
Funderar på att gå igenom garderoben, ha fått massor med kläder av min syster som ska få plats i garderoben, så tänkte sortera litegrann. Lär ju ändå inte kunna somna på ett bra tag...
 

Fredag!

Guusje var jätteduktig på dressyrträningen för AL! Vi red lite öppnor och även slutor, de sistnämnda tyckte G va väldigt svårt, de va både jobbigt men även svårt, hon trodde vi skullr fatta galopp men tillslut så förstod hon! Riktigt nyttigt var de iaf! Hon är fantastisk när hon går bra, vilken känsla!
 
Planen var ikv att va med en kompis, men hon dissa så nu sitter jag ensam, rätt skönt de också faktiskt. Ikv ska ja inte göra ett skit...:) äta kladdkaka å se film hehehe