Söndag!

Hoppträning ikväll i vanlig ordning. Vi hoppade lite serier även idag, en serie bestod av travbom-kryss 3 galoposprång-oxer. Den va lite svår då jag tkr travhoppning är svårt överlag. Första gången villr ja lägga in 4 men som tur va var G klok och tog 3, hade blivit alldeles för trångt, vet inte vad jag tänkte på..
Resten av gångerna gick jättebra, jag blev dock sjukt taggad, så taggad så att folket på banan sa att ja börja flaxa hahaha. 
 
Den andra serien bestod av galoppbom-studs-ett galoppsprång till ett räcke-2 galoppsprång till en oxer.
Det vart lite trångt till oxern så den drogs ut lite, fortf lite trångt så G fick verkligen jobba! Men hon var klockren! Som hon kämpa och jobbade på! hon känns fortf oriden på marken och lägger sig gärna i handen, men på hinder är hon 100% fokuserad! Jag har sagt de förr men säger de igen Älskar denna häst så sjukt mkt, hon gör mig så glad! Kommer nog aldrig att sälja henne, hon har gett mig tillbaka glädjen i ridningen! Och de bästa av allt-Jag kände mig inte alls lika nervös som tex förra veckan, börjar lita på G, hon hjälper mig om jag trasslar till de.
 
Och inte nog men en toppen träning, jag fick in henne heeelt själv i transporten!!!:D 
 
 
Så till de tråkiga, tappade min telefon när vi var påväg tillbaks till tävlingsstallet, som tur va hitta jonte den, tyvärr råkade nån häst trampa på den, så har ett broddhål längst nere i vänstra hörnet och displayen har spruckit lite, men den funkar och den kunde ha gått sönder mkt mer. Trist hur som. Onödiga utgifter. Men som Vanessa sa ;Ta de lungt mickis, de ordnar sig! <3