Fråga!

Becca : Råkade ta bort din fråga tror jag, kan inte hitta den igen. (Oteknisk)) hehe Skriver mer än gärna om medlen jag testade på pålagringarna i bakknäna, mejla mig gärna, mickiss-_-@hotmail.com
 

Sommar 2017

I sommar har vi fullt upp med diverse saker, tyvärr lär både jag och jonte jobba men med varma soliga sommarkvällar kommer även mer energi! Detta är en bråkdel av vad vi har tänkt göra;
 
*Göra ridbana
*Mocka ur hagen rejält och ev fylla på med nytt material
*Måla hinder
*Måla hela stallet
*Bygga om hagen å göra den så stor som möjligt
*måla ett fönster på huset som har förstörts pga solen
*Laga ena väggen på ligghallen som hästarna har gnagt sönder..
*Måla hallen inomhus
*Få bort den förb..Skit högen😴
*Få bort växthuset och fixa en grillplats
 
Ja de är somsagt en bråkdel av vad som skall göras och vi får helt enkelt prioritera saker och se hur mkt vi hinner göra. Men jag tror vi kommer ha en fantastisk första sommar i huset! :)
 

Tankar och funderingar.

Nu när jag har egen gård bestämmer jag ju såklart helt själv hur jag vill ha de. Har för stunden ingen inhyrd så de är bara jag och hästarna.
Just nu går hästarna på fri tillgång på hö ute och får en mindre tuss inne när dom går in. Man märker så väl nu när de har varit kallare att dom äter mkt mer. Dom går ut runt 6-7 på morgonen och går in nån gång mellan 21-23 på kvällarna. 
 
Hästarna har träd i hagen som dom kan klia sig på, 2 st halmade ligghallar att gå in i och alla går tillsammans.
 
Jag försöker att ha de så naturligt för hästarna som möjligt. G har täcken pga att hon är rakad, sadie har täcke vid riktigt dåligt väder men annars går resten utan. Jag väljer att ha dom inne pga att jag sover så dåligt när dom står ute samt att jag inte har någon thermobar, tanken är att bygga en egen inne i en utav ligghallarna.
 
Hästarna känns såå nöjda å glada, alla mina är sånna typer som behöver stå ute mkt och tkr iofs att alla borde få stå ute så mkt som möjligt med möjlighet till tak! Men med tanke på att 3 av 4 är unghästar och ja, sadie behöver också stå ute mkt för sin energi så tkr jag de är ännu mer viktigt. 
 
Jag blir lycklig när jag ser att mina djur mår bra och är lyckliga! <3