Söndag!

Hellsicke vad snö de har kommit dom senaste dagarna. Har skottat å skottat och direkt ja ser spaden blir ja typ förbannad hahaha... huvva. En traktor hade suttit fint!
 
Guusje vilade i förrgår fick en kort promenad igår men idag skottade Jonte upp en väg åt mig så idag kunde ja äntligen rida en sväng! -1 och snöfall sjukt härligt. Vilda följde med å fick kuta av sig eftersom hon inte kommer att få gå ut så mkt sen, livrädd att de ska smälla...Blir korta koppel promenader i em. 
 
Nu ska ja snart hoppa in i duschen å börja göra mig iordning. Min snälla mamma ska vara hundvakt ikväll så att vi kan roa oss. så snäll!!!
 
Ta de lugnt ikväll!! 
Gott nytt år!

Torsdag!

Har sovit som en kratta inatt. Gör alltid de första natten ja sover ensam. Så vaknade alldeles för sent idag så fick gå ut och rida direkt så jag hann innan de blev mörkt. Tyvärr har de ju somsagt kommit massa snö så fick rida lite fram å tbx hit å dit. Hade inte tänkt ta nån galopp men hon var sjukt pigg idag och tittade på ALLT så tog en galopp i djupsnön. Påvägen hem fick ja verkligen hålla i mig för glatta liv, gick fortare å fortare å tänkte att snart får ja nog en flygtur haha men hon skötte sig bra! Skrittjobbade sen lite i hagen.
 
Tog sen in unghästarna som nu står inne en stund, ska borsta å pyssla med C sen. Blåser verkligen isvindar idag huvva.
 
Imorgon ska bilen besiktas hoppas verkligen att den går igenom ua. Ska försöka hinna förbi hööks och systemet också. på kvällen kommer ev Malin hit!:) Får se vad jag gör med guusje..
 
Nu ska ja ta tag å städa här hemma, men blev tvärslö haha
 

Onsdag!

fick fundera vad de var för dag idag. Dagavill nanting. 
 
Stallet är gjort, bara motion av guusje kvar. De har kommit sjukt mkt snö så här ingen lust att rida henne där de är oplogat vilket de är typ överallt suck.
 
Har skottat typ halva gården, med en liten snöskyffel. efteråt sa Jonte att de fanns en stor i cykelförreådet. fail. jaja dagens träning är gjort iaf. 
 
Bytte somsagt ut spånet i guusjes till spånpellets, 8 säckar blev de å jäklar så enkelt de va att mocka. 3 minuter och 1/2 skottkärra va ja klar. Nu blir de att byta ut i alla boxar! Aldrig mer spån haha. 
 
Nu ska ja släppa ett tag å sen gå ut å fixa guusje för nått måste hon göra..