Corrick Sadie!

Sadie är nu såld och kommer att flytta till Älvsbyn, vi kommer att köra upp henne efter praktiken på fredag!
 
Jag trodde de skulle kännas mkt jobbigare (Lär ju dock stå där å storböla) Men sadie kommer att få de fantastiskt bra som sällskaps häst!
 
Den vita vackra hästen som inte alls har haft de så lätt och som nog ha blivit väldigt missförstådd. Hästen som till å med min hästrädda kompis Lisa har vågat tömköra  borsta å leda med. Hästen som Kevin hsr skrittat på själv och som med lätthet har promenerat med henne. Jonte som aldrig ha behövt vara rädd runt omkring henne. En häst med stort hjärta som föralltid kommer finnas i alla våra hjärtan! En bit av henne kommer ju stanna kvar-Contessa. Jag hoppas inte hon blir alltför ledsen och att de förhoppningsvis går över fort.
 

Fredag!

Haft en underbar em/kväll hos min syster. Fick presenter (dom va bortresta när ja fyllde år) samt middag och efterätt.
 
Åkte sen hem superglad och nöjd och ska gå å ta in hästarna och inser att dom har ätit upp hela balen, vet inte huuur mkt dom har tryckt men trodde den sku räcka till imorrn em iaf. In i lill traktorn som jag aldrig kört, med jonte i headset försöka han förklara hur jag skulle göra, lerigt som fan utanför hagen så de va ba ogjort att ja körde fast. 1/2 m till å balen hade varit inne i hagen men icket. De gick inte. Blev så förbannad så försökte putta in balen vilket såklart va omöjligt.
 
Fick med gråten i halsen gå in igen. Jag hatar!!!!! att inte kunna klara mig själv. De är nog att ja knappt kan lasta hästen själv.  Fan! 
 
Nu ska ja sova. får försöka ta tag i problemet imorrn igen....Gonatt....

Fredag!

Äntligen fredag!!:D Dock började dagen med tenta, kändes ok hoppas på ett godkänt iaf, jag å min pluggkompis va dom ända från vår klass som gjorde provet, vi har försökt få undan allt innan praktiken vilkrt ha varit rätt stressigt så är somsagt nöjd sålänge jag får E!:)
 
For seb och "belönade" mig med ett par nya skor, samt ett par stövlar.
 
Hästen får vila idag så ska strax ut å fixa stallet och ikv är jag bjuden på middag hos syrran!:) 
 
Hoppas ni får en bra dag!:)