Sååå...

...Tokigt de kan bli, hade ba tänkt skritta en sväng idag men tänkte att jag nog borde orka med lite trav på banan. Guusje va magisk så tog lite galopp och avslutade med att skutta på ett litet räcke. Hon var sååå trevlig. Var tokslut efter men de vare så värt! vilken känsla hon ger! Älskade underbara häst!!!!!
 
 

Tisdag!

Känner mig piggare men är inte 100 fräsh så stannade hemma idag också men imorgon ska jag försöka jobba lite!:)
 
Har packat lite här hemma nu på morgonen men dog av lite nu:p energin är som bortspolad. Men får ta de pö om pö.
 
Har sen tidigare packat klart i stallet, bara grejer som jag använder dagligen har ja framme som ja snabbt bara kan packa ner. Blir helt pirrig, tänk att när ja packar upp alla grejer är de i mitt egna stall!!!!😄
 
Inge mer högljudda människor, ingen som lånar mina grejer utan att fråga, ingen man behöver störa sig på för att dom slänger grejer överallt och framförallt ingen som gnäller. Den ända ja kan gnälla på är mig själv. De kommer bara va jag och mina hästar!!! <3
 
Det känns såklart trist att flytta från AL stall, jag trivs sååå bra där och skulle aldrig ha flyttat därifrån om vi nu inte hade köpt eget hus och stall!
 
Nu ska ja försöka äta nått kom på att jag inte ha ätit frukost haha, så mkt i huvet just nu!!!!😄😄😄😄😄
 
 

Söndag!

Vilken dålig dag! Haft feber och varit rå sliten, Jonte åkte ut till huset för att forts bygga på lösdriften. Tjurig som ja är åkte jag dit tsm med pappa. Men väl där var kroppen heeelt orkeslös så de ända ja orka göra va att köra traktor och lyfta nån kvist..
 
Det är så sjuuukt mkt sten där, hela marken är full och vi fick upp några rejält stora stenar, men när man väl börjar gräva kommer de bara mer och mer, men vi fick bort mkt av både sten, stubbar och döda träd. Dock blev de stooora hål av dom stora stenarna så just nu kan jag inte ens ställa in hästarna i hagen. Vi har försökt höra runt med våra kontakter ifall vi kan få tag på material å fylla igen hålen samt kunna fylla så att dom mindre stenarna inte sticker upp. Vi hade kunnat forts i all evighet.. 
 
Åkte sen hem å la mig för att samla lite kraft inför att åka till stallet. Jonte va så snäll å följde med så de gick fort, tyvärr fick stackars Guusje vila. Hon har vilat alldeles för mkt dom senaste veckorna vilket har resulterat i en oriden och pigg häst...
 
Blir hemma imorrn från jobbet, ska försöka vila så gott de går men de är såå svårt när man har sååå mkt att göra..Har verkligen inte tid för att bli sjuk...:( å inte råd för den delen heller..Suck.
 
Nu ska ja försöka sova så gott de går. De finns dom som har de värre, detta går över!;) Hoppas ni ha haft en bra helg! Vi hörs!!