Måndag!

Har hamnat i en riktig höst trötthet. Är så trött på morgonen, efter jobbet å kvällen att de ända ja vill göra är att sova, så ända tiden ja känner mig relativt pigg är mitt på dan....När ja kom hem från jobbet la jag mig i soffan och somnade direkt. Sov ända tills Jonte kom hem från jobbet..Gick sen ut till stallet och fixade de, fick hjälp av Jonte så gick supersnabbt. In för atr laga middag duscha osv. Körde sen på-Sätter ja mig i soffan äre kört. Så har satt upp tavlor, tvättat dammsugit städat undan grejer m.m. Tiden gick så snabbt så hästarna kom inte in förns nyss. Men dom är så nöjda att vara ute.
 
Imorgon är de full rulle igen, ska på möte efter jobbet så lär komma hem lite senare, blir ju så himla mörkt nu på eftermiddagarna..Sjukt trist! Försökt få tag på hovslagarn i em utan resultat..Måste få på G vinterskor:(
 
Nä nu blire Zzz 04.30 ringer kl som vanligt......
 

Älskade älskade G!

04.30 klev jag upp, släppte ut hästarna, mockade å fixade klart allting. Gick in åt frukost och sen ut igen. Lastade strax före 7. Väl där gick jag banan osv medans mamma satt i bilen å såg till så Guusje va nöjd!
 
Gjorde sen iordning henne och fick hjälp av Anna som även fick leda fram henne. Hon kändes superlugn så hoppade upp rätt fort. Skrittade och travade lite på utebanan innan jag gick in och galopperade nått varv. Eftersom jag tävlade så pass lågt och hon kändes sååå fin så hoppade jag endast 3 ggr på räcket och 2 ggr på oxern. Gick sen in och WOW. Hon hoppade klockrent och ja red faktiskt väldigt bra! Hon var me på mina hjälper och kändes bättre än nånsin!
 
Jag var så nervös innan, de va rätt så stökig framhoppning med hästar som tvärstannade på spårer och sparkade och folk som sprang hit och dit så blev lite stressad men G brydde sig inte. Känner sån kärlek till denna häst! Tack alla för all hjälp idag och TACK älskade G.
 

sist men....

Inte minst!
 
Måns!
 
Vårt nyaste tillskott. Ja han är faktiskt snäppet större än Woodie, spec nu när han är klippt haha..
Tanken va att vi inte skulle ha nån katt då jonte inte vill ha den inne. Fick förfrågan om att ta över 2 katter. Kunde inte säga nej och vipps bodde de 2 katter i stallet. Brorsorna Måns och Sune. Men efter 2 veckor insåg vi att de va förstor omställning för Sune, från att va innekatt till att börja komma ut. Måns som jag hade fäst mig sååå mkt me fick stanna och faktiskt komma in. Men de va rätt mkt tjat och faktiskt nån tår också haha.. Måns är så sjukt rolig, lite bakom flötet. Tror de va därför ja fastnade så mkt för han. På morgonen gör han mig sällskap genom att ligga vid mina fötter när ja äter frukost, stirra på mig när ja sitter på toa och gå runt mina ben så ja nästan snubblar omkull. Han kurrar så högt så ja ibland vaknar om nätterna men de är sååå mysigt!! Han har fått bärja komma ut litegrann men har varit lite rädd men nyfiken! Sen igår vill han gärna gå ut självmant och sitta på verendan vänd mot fågelboet haha.