Onsdag!

Har haft nåra riktigt kassa dar men nu känns allting bra igen!:) 
 
Imåndags var Sara här och gick en promenad med Guusje, igår fick hon stå och idag gick jag en prommis med henne i blåsten, inge trevligt väder alls..Imorgon är jag ju eg ledig från jobbet men ska hoppa in och jobba extra så när ja har slutat ska jag direkt rida så ja hinner innan de blir mörkt! Tänkte börja smått trava på fredag!
 
Har ev hittat en jättebra lösning till Sadie, hoppas verkligen att de går för då kommer hon att få stanna här:) Vi får se!
 
Tänderna måste kollas på dom, iaf Guusje. Sadie skulle behövas också eg då de va ett bra tag sen...Så sjukt dyrt med de nu förtiden... Contessa ska även få sin vaccination snart och jag måste försöka hitta en hjälm till nästa år...Oooch snart ska hästarna skos..Ossåååå ska virke till taket i stallet köpas. Herregud. Hur ska detta sluta😂🤔

Söndag!

Igår va vi bjudna till vår hopptränare för middag, glöggmys och lite planering inför nästa år! Så nu vill jag bara igång å börja träna. Dock försvinner motivationen så lätt denna årstid.. Som idag, soligt å fint men de har blåst isvindar. Jag längtar efter att få trimma!!
 
Kom just in från stallet där har jag fixat allt samt smort upp alla lädergrejer, älskar att ha rena grejer- Fast vem gillar inte de haha! 
 
Ja annars då..Går mest å funderar, funderar på den blivande ridbanan, hur jag ska göra med Sadie, ha kvar, sälja ta bort? Ska ja då bygga om å göra ett rum där ja kan hänga täcken på tork lr ska jag försöka hyra ut boxen? Om jag hyr ut hur ska ja isf göra med hagar..Ja mkt tankar.... Först vill jag börja fixa så att jag har nånstans att rida!..
 
Nu ska ja se hästhoppning å försöka bli ännu mer motiverad till att gå ut och skritta i mörkret😂

Fredag!

Har varit i stallet nästintill hela dagen! Mockat å fixat allt utom vatten (behöver hinkarna för att byta vatten i hagen nu när de är minus grader) Först ut var Guusje, hon fick skritta lite med pessoaselen, imorgon ska vi ut å skritta litegrann. Hon känns fortf lite off, ringde vet som sa att de kunde bero på att hon ha fått små skador på tarmen. Tror de är en blandning av allt. Avmaskade henne idag mot Bandmask, skulle eg ha gjort de efter några dar men vågade inte just om hon hade sår på tarmen som då skulle behöva läka lite. Dom gjorde ju rätt många undersökningar på henne så..
 
Sen tog jag ut Contessa på en promenad, men hon hade en liten räv bakom örat! Stod mest på bakbenen haha. Riktig buse! Borstade henne sen och hon stod som ett ljus på gången, inte fastspänd dock. Lyfte lite ben osv. Riktigt duktig!
 
Gick sen in å städade lite och vikte tvätt, jonte ha varit å shoppat lite julgrejer så tror jag börjar småpynta lite idag🙊