Tisdag!

2 dar kvar av denna vecka sen har jag lång helg. 3 dar nästa vecka sen får jag semester. OM inget inträffar me Sadie såklart som gör att ja måste va hemma tidigare än tänkt.
Min hjärna har redan tagit semester...
 
Hakade på AL och hennes medryttare ut på en skrittur ikv. Äääälskar denna årstid, grönt och ljust. Livet känns så fantastiskt! Ända minuset är väl getingarna och myggen. Även G verka va otroligt störd av myggen. Sprayade intr på nå flugmedel innan pga att Sadie stod inne. Vill inte spruta massa giftiga ämnen runt omkring henne.. G skötte sig iaf super! Gick förbi grisar,kor, getter, gräsklippare m.m. Så dutti!
 
Imorgon blir de ett pass på banan för henne, sadie ska få komma ut också en stund, äta lite gräs och få se ngt annat än bara sin hage.
 
Nu ska jag sova, lång dag imorgon!
 

Måndag!

Lång och svettig dag på jobbet, efter att ha stått å hållt på i en simhall i typ 40gr värme halva dan ville jag helst av allt bara lägga mig ner i en isvak. Tanken på att åka till stallet gjorde mig bara mer yr. Frågade AL om hon kunde tömköra G vilket hon kunde så ja behövde bara mocka, samt att ja tog in Sadie för en mys stund.
Guusje va superduktig och blev väldigt svettig, så himla kul att se henne från marken, sååå fin!
Ska verkligen försöka sattsa nu med henne. Känns som att jag mest gjort allt halvdant. Ska försöka träna mkt för tränare helst på olika platser så att vi -som jag har sagt tidigare kommer ur denna trygga bubbla. Behöver en spark i ändan helt enkelt!
 
Nu ska jag sova, trött i både kropp och knopp!
 

Lördag!

Så sjukt. Sov 12 timmar inatt!! Vaknade av att Jonte ropa på mig, bruka aldrig sova så länge. Dock tror ja att jag sov fööör länge för känner mig rå trött och nästintill bakis...
 
Guusje har fått tagi de lite lungt i veckan. Mest pga vädret. Har longerats lite samt gått promenader.
Igår kände jag ba att nä, nu måste jag verkligen ta tag i att testa rida i skogen trots blåst. Å nog fasen gick de bra. Dock skrittade vi bara men hon va såå duktig.
Idag fick hon sig ett ordentligt pass me bommar på ridbanan. De är sjukt varmt å kvavt ute så efter va vi båda sjöblöt i svett.
 
Ree först fram i alla gångarter å som vanligt går de supersnabbt långsidan mot utgången och sedan superlångsamt bortåt. Försökte ha ett jämnt tempo runt hela varvet, dock blir hon väldigt sur på mig när ja lägger på skänkeln å bromsar ist in...
Blev jättetaggad när jonte la ut bommar men travade runt på dom tills hon kändes mindre spänd. Längde sen ut till galoppbommar och rullade i galopp några gånger. Hon tyckte de va alldeles för skoj och busade rejält efter, va snabb med att påpeka att det inte är okej att skicka ben upp i luften haha..
Samma sak i vänster varv som är vårt sämre varv, drar mot utgången och busar, men efter några varv med väldigt tydliga hjälper så kändes de bra så jag gav mig där. Känns så onödigt att sätta upp hinder å hoppa när hon kändes så på tårna samt att AL inte är där. Känner mig alltid mer säker med hennes hjälp. Tror jag ska rida bommar imorgon igen.
 
Sadie då, ja hon äter å äter å blir mer rund för varje dag. Juvren har fyllts sjukt mkt på en vecka och jag har en känsla att den lille kommer att komma ut lite tidigare än beräknat. Meeeen man vet ju aldrig. Har gått lite promenader med henne men nu står hon mest. Känns fortf heeeelt sick.
 
Nu ska denna svettlana hoppa in i duschen.
Lite bilder från de senaste dagarna