Torsdag!

Igår fick Guusje vila, så passade på att motionera Sadie istället, tömkörde lite på banan, dock är underlaget jättedåligt, krash is överallt. Mina tömmar går endast att trä igenom dom stora ringarna (knäpperna är för stora) brukar eg ha på ringarna längst ner. Fick ingen bra känsla alls och Sadie kändes trött. Men som alltid-Glad. Hon börjar bli riktigt stor nu..Å än är de inte över..
 
Idag lovade jag syrran att va barnvakt så kompade ut 2 tim och med hjälp av jonte blev ja klar i bra tid. For ut i skogen med G i ca 30min. Hon fick plumsa på ordentligt då de fortf är mkt snö i skogen. Hon skötte sig jättebra. Så tuff! tittar lite på stenar osv men har än sålänge inte gjort ngt, utan hon tittar,spänner sig lite men traskar snällt vidare! Var lite nervös att hon skulle va pigg efter vilan igår men icket. Inte ens ett travsteg tog hon, som hon brukar göra. Blir mkt uteritter nu tills banan är upptinad för nu går de tyvärr inte att va där alls..
 
Nu ska ja klä på mig och sedan åka till Kevin å Malte:)

Tisdag!

Idag drog vi in G till peka, AL fick testa henne så att vi tsm kunde bolla ideer. Vi har rätt så samma åsikter.
*Hon är sjukt trulig i munnen, tänderna är kollade, hon hade ngn liten hake men inge mer. Hon är hård och har svårt att hålla ett jämnt stöd, lättar man så älgar hon antingen iväg lr tappar balansen.
 
*I vänster varvet skjuter hon över en till höger så att hela sadeln åker åt sidan.
 
*Styrkan finns inte där (såklart, hon är ju inte riden sålänge) att galoppera på volt är jättejobbigt för henne, direkt man sätter sig ner i sadeln vill hon sakta av, tar man en minsta förhållning vill hon sakta av..
 
*Hon behöver gå mer bommar, hon har inte alls koll på sina ben och snubblar mest över dom.
 
*Hon är väldigt vaken, kollar på allt runt omkring samtidigt som hon lyssnar på mig som ryttare, ibland blir de lite mkt i hennes huvud..
 
Vi tror även att när hon protesterar och blir sur är de för att hon inte förstår. Hon är mer grön än vad vi har trott så från å med nu ska vi bara göra basic grejer, start-stopp-flytta lite-Hålla ett jämnt tempo m.m.
 
Vi är båda övertygande om att hon kommer bli en väldigt trevlig häst bara hon får den tid hon behöver. Jag har nu lagt tävlingar bakom mig och tar en dag i taget. Lite tråkigt men kommer få igen det i längden!
 
Jag längtar(!!!) tills banan hemma är framtinad, då kan man planera mer och allt blir mer ordentligt gjort. 
 
Nu är de mat, har sån tur att kocken Elie är här å gör mat😄😄

Lördag!

Guusje fick somsagt åka in till peka igår, red igenom henne ordentligt, lite tjurig men gick bra för de mesta, fick loss henne på slutet och då kändes hon riktigt trevlig.
 
Idag skrittade vi först ut en sväng innan ja skrittjobbade henne på banan. Likaså idag blev hon lite småtjurig vid öppningen men hon gav sig rätt snabbt.
 
Sadie fick gå på en härlig promenad längs vägen.
 
Lite bilder under dagen---->