Söndag!

Tog en rejäl sovmorgon idag, sov eg alldeles för länge men de va nog välbehövligt!
 
Har varit förbi hästarna en sväng. Contessas kala fläckar forts att öka och idag hade de dykt upp några på frambenen..Ringde vet och berättade om situationen. Hon tyckte jag skulle avvakta några dagar samt testa att inte smörja henne med hästsalvan, så hoppas de inte blir värre nu innan vi åker utomlands, och allra helst under tiden vi är borta..
 
Hade lite bråttom igår men tänkte skriva litegrann om huset vi ska flytta till! Just nu finns de 2 hästboxar och en ponnybox så måste försöka fixa en till hästbox, till en början kika efter beg men hittar ja inget får ja åka till pegasus och kolla. Taket i stallet måste isoleras och även få in nån ventilation men sen är de mesta gjort där. Taket i huset ska målas samt väggar ska tapetseras men även där är de mesta gjort. Så vi har de vi gör;) men de känns helt fantastiskt! Tänk att jag kommer att kunna ha hästarna på gården! Har jättefina ridvägar och kan även rida till både en sjö och ett hav! Åh får världens lyckopirr!!!! :D
 

Lördag!

Alltså jag blir så stolt över Contessa, idag lyfte vi alla ben utan nått större problem! Så duktig!!! Dock var de inte lika kul att få sina hårlösa ställen tvättade men tkr ändå att hon va duktig!! 
 
G forts vila, har ringt hovslagarn nu som kommer på tis, ska testa en ny eftersom nuvarande ej dök upp på bokad tid....
 
Sen är "hemlisen" äntligen klar och 1/10 kommer vi och hästarna att flytta till Lillåbron. Det är en enplansvilla med stall. Ligger mellan sävar å bygdeå, ca 3 mil från stan! känns helt fantastiskt å ja är så glad!!!
 
Men nu måste vi först fixa allt inför resan vilket är en hel del. Djur-packning-växla pengar-hämta pass osvosv... 
 
Nä nu ska ja hoppa in i duschen, i em blire 1år-35års kalas!

<3

Lilla pluttan börja bli så stor..Dom växer alldeles för fort dom små liven..Lite bilder från igår------>