Söndag!

jaha. Då var denna helg över. Fort ha de gått och jag har verkligen haft en bra helg trots att jonte har varit borta (haha).
 
Idag har de varit fantastiskt väder, åkte till Guusje som idag får vila. Hon hade behövt gå en promenad men de går ingen nöd på henne.
 
Vidare till Sadie som mest står å sover lr äter. Ställde mig å kände på magen och vipps kände ja små små sparkar. vilken känsla. Hade ja varit ensam hade ja nog stått å små gråtit haha...
 
Åkte sen till Hamptjärnsstugan för lite grillning å pulkåkning. Och nu sitter ja i soffan och har plockat undan lite här hemma. Har ju levt lite "singelliv" så hade dragit fram alldeles för mkt hahaha...
 

Lördag!

upp som en sol ner som en pannkaka. Ja lite så kändes de idag. Guusje var seg och supertittig. Inte mer än att en som gick runt å mockade "störde" oss och allt blev ba...Blä. men jag travade runt litegrann, sen gav ja mig dä ja börja känna mig riktigt irreterad. Både för att de ba kändes riktigt dåligt, men även på mig själv som inte bara sparkar på henne å kör.
 
Men de kommer.. Skulle vilja rida för ngn nu..
 
Nu har ja just ätit palt å ska hoppa in i duschen. imorrn har jag utsläpp i stallet.

Fredag!

Äntligen helg, som jag har längtat!!!! :D
 
For hem och sov efter jobbet, va så trött i kropp å knopp så de va riktigt skönt. Sov i 2 timmar och åkte sen en sväng till Sadie. Hästarna fick komma in tidigare idag då de blåste och regnade, tror dom tyckte de va skönt.
 
Åkte sen till Guusje, vi red vårt än sålänge bästa pass någonsin! Började med att longera ca 20min. Hon va riktigt lugn idag, de ända hon gör är att när ja går på henne blir hon superarg å kan då lägga bak öronen å lätta bak, vilket hon kan göra i bland i ridningen vilket inte är okej! 
Hoppade sedan upp och jobbade ett tag i skritt, när de kändes bra jobbade jag henne i traven. Tänkte mkt på min egna sits å inverkan, hon söker lite efter att bli "rädd" å tittig för saker så jag försöker hela tiden att hålla henne aktiverad och hela tiden öka minska göra volter avbrott osv. Hon blev dock rädd för ngt på läktaren, ingen aning om vad eftersom ingen va där så hon for iväg dock utan att bocka. Fortsatte trava och tog sen vår första galopp tsm. Och vilken galopp! mums:D
 
Jag är sååååå nöjd över henne! Och de va så lyxigt att få rida ensam i stora! De tråkiga i de hela är att jag har så dålig kondis... Skulle behöva stärka upp mage å rygg. Jobbar ju på Iksu men jag har verkligen ingen ork lr tid. Iofs, skulle ja väl komma igång så kommer ju orken då också..Kanske kan komma igång sen när hästarna står i flurkmark och därmed kommer mer tid att finnas. 
 
Tror jag ska göra likdant imorgon om de är lungt i ridhuset!
 
Nu ska jag sova, imorrn äre full rulle igen, tror ja ska börja packa, skulle ha behövt tvätta täcken också...