dagens hoppträning

G gick bra idag, liite tjurig när jag ska få fram henne i traven, måste verkligen träna på de..Fram fram fram..Dock blir ja lite feg med att gå på henne då de var då ja åkte av, men får försöka lösa de på banan hemma där de är mkt snö:p
 
Vi hoppade en kort serie och även en linje. Från början rullade allt på riktigt bra, sen fick vi soppatorsk så de va antingen på lr av, fanns ingen mellanting. Mot serien fick hon eld i baken å tog den på studs och vek sen (förståligt) bort från andra hindret, jag vek min fot på ngt konstigt sätt å fick rå ont, smärtan avtog sen men nu när ja kom hem gör de superont... Så nu haltar både jag och Baffi..Men sålänge den inte blir alltför svullen å blå så är de nog lungt.
 
Avslutade med en liten bana som gick helt okej, linjen skötte hon riktigt bra trots lite titthinder. Överlag är jag supernöjd med henne. Nu ska vi ba nöta igångsättningar. Har löst ett månadskort på peka under mars månad så ska försöka åka in iaf 2 ggr i veckan å rida igenom henne.
 
Vi hörs!

Lördag!

Upp som en sol-ner som en pannkaka! Idag va G på sitt suraste humör, tjurade vid utgången och var allmänt tittig och muppig. Hände mkt runt omkring, hästar, skidåkare, skotrar m.m. Longerade henne ist och lät henne galoppera på ordentligt, tror hon mer va på 2 ben än 4 haha, svettig å nöjd efteråt. Hoppas hon är lugn imorrn på träningen:)!
 
Var förbi granngården en sväng och köpte mer lusern samt en hink med mineraler.
 
Nu ska ja vila ett tag sen blire middag hos Lisa å Tobbe :D

Torsdag!

Jisses vilket bra pass jag fick med Guusje idag för AL! Underlaget va rätt djupt å ojämnt så vi jobbade rätt mkt i skritt men även trav å galopp. Lite små tjurig i igångsättningarna, men överlag gick hon riktigt(!!) bra! Hon är sååå trevlig att rida! Vilken häst!! galoppfattningarna börja att sitta bättre men hon har fortf lite små problem att fatta galopp i vänster varv mrn hon försöket verkligen och gör sitt bästa. På slutet var hon magisk! 
 
De blev rätt kallt ikv å red utan täckisar så mina ben va helt knallröda efter passet så nu ligger jag i ett vaaarmt bad! Härligt!
 
imorrn äre fre, har tagit ut nå komptimmar så slutar redan kl 13, så då blire en skogstur tsm med AL!:)
 
Vi hörs!