Bestnine2016

Vilket år de har varit! Bland de bästa år någonsin men också ett rätt så jobbigt år. 
 
De bästa har verkligen varit att få se Contessa komma till världen. All nervositet men också så mkt glädje och kärlek. Att se Sadies mage växa varje dag för att sen äga etr litet föl, som nu inte är så himla liten. Jag är så stolt över Sadie som har skött allt så otroligt bra.
 
En annan sak är såklart husköpet. Wow. Tänk att jag bor i vårt alldeles egna hus. Jag njuter varje dag. 
 
Utvecklingen hos mig och Guusje går knappt att beskriva, från att nästintill ha varit rädd för att börja trava (efter att ja slog mig rejält när hon bocka) till att debutera på banan som inte kunde ha gått bättre. Jag känner mig tuffare och starkare än någonsin. Jag ser väldigt mkt framemot 2017s tävlingsår. 
 
Vi har även fått 2 nya familjemedlemmar; Måns och Molly. Fantastiska individer som jag hoppas kommer finnas hos oss många år framöver!
 
Jag valde under detta år att jobba mindre. Jag mådde väldigt dåligt ett tag då mitt liv gick ut på att sova, ingenting var kul, inte ens att åka till stallet.
Vissa månader har de varit tungt ekonomiskt men jag har mått sååå mkt bättre psykiskt vilket är de viktigaste.
 
Ja vad mer då. Jo. Jonte. min älskade Jonathan som ställer upp i vått och torrt. Nu i Januari firar vi 7 år tsm. Helt fantastiskt och jag hoppas han kommer finnas vid min sida föralltid.
 
Nu stannar jag där tror jag:) Gott nytt år på er alla vänner och ovänner! :)))
 

Fredag!

Dagen gick väldigt bra och snabbt så nu är nycklar inlämnad och kläderna hänger på tork. Jag har haft väldigt kul på mitt jobb. Vi har skrattat gråtit gnällt ja allt. Självklart känns de rätt skönt också. Att kliva upp tidigt sen städa samma sak varje dag bland massor med människor tär. Jag vill tacka min chef Malin för att hon valde mig att bli teamledare vilket har fått mig att växa enormt. Trist dock att de blev såhär men allting har ett slut.
 
Efter att vi kört ut alla grejer så åkte jag hem och fixade stallet. De hade hunni bli kolsvart ute så G fick en promenad. Fick sen ett ryck och tog fram rakmaskinen, hon blir ju lätt svettig så de var på tiden. Blev inte snyggt då maskinen är rätt gammal å skären hade behövts slipas för längesen. Hon stod som ett ljus på gången så de va väldigt skönt! Lite kittlig så kunde inte ta allt under magen haha. Hoppas nu bara att hon inte blir alltför pigg!! Nu ska ja städa lite så jag slipper städa så mkt imorrn hehe.. 

Fredag!

Mår sååå dåligt! Halsont snorig å huvudvärk. Men. Ska försöka åka å jobba nåra timmar iaf. Idag ska allting flyttas ut ur alla iksu byggnader så..Fick lite dåligt så kunde inte sjukanmäla mig..Jaja lite monster på dehär så gåre nog bra haha. vi hörs!