Lördag!

Idag blåser de storm så de blev ingen skrittur.. Benet är helt som vanligt nu men hon får lite penicillinsalva idag också. Åker dit sen ikv för att ta in stackarna samt ge C avmaskning då hon är 2 månader nu😃 samt he på salvan på Gs sår. så jäkla skönt att de blev bra så pass snabbt.
 
Nu ska ja göra iordning mig för att åka till Ostnäs en sväng:)

Fredag!

Fredag och ledig!! :D
 
Har varit i stallet på fm och delat av Sadie och Contessas hage då Guusje ska få stå där brevid dom.
Guusjes ben är mkt bättre och svullnaden är iprincip borta! Smorde på lite salva och hon verka va lite öm runt såret, dock är de svårt att veta då hon absolut hatar när man petar överhuvudtaget på henne. Lät henne vila idag och tänkte skritta henne imorgon. Har även fått delen till sadeln så förhoppningsvis lär ja kunna rida i den nu:)
 
Håller just nu på att packa och sortera grejer som en tok!! Mkt som ska slängas och säljas. Gruvar mig för källarn-Där finns de mkt rat..
 
Nu ska ja duscha å sen göra mig iordning för middag me familjen på stan:)

Besviken...

Fyyyy så besviken ja är.
 
Häromdan sprang Guusje med sina kompisar i hagen, svinkul tyckte dom. Såklart sparka G sig själv så hon fick ett sår, inte särskilt stort. Va lite varm å svullen. Fick somsagt stå me jodopaxomslag. Men idag har de svullnat upp och de går längs hela skenbenet. Tog ut vet som gav henne en spruta samt skrev ut en penicillinkräm. Stryker mig från morgondagens tävling. Men vad är oddsen!? Aldrig gjort illa sig tidigare men nog fan gör hon de 3 dar innan vår första tävling
 Ja är sååå besviken. Meen de kommer fler tävlingar och såklart är de huvudsaken att G blir frisk. De är nu man skulle ha haft Sadie igång haha, men de är lite tidigt...
 
Jajja får sovmorgon imorrn , nått positivt iallafall...