Måndag!

Shit vad dagarna går fort! De svishar ba till så har man slutat jobbet! 
 
Åkte direkt hem efter och hoppade in i duschen så ska strax förbi stalle en snabbis för att göra hö samt ge kraftfoder, sen blire middag hos pappa-Våfflor! Mums!!:)

Lördag!

Igår efter jobbet åkte ja direkt till stallet, trots att jag hade lite feber tömkörde ja Sadie på banan, jäklar, hon va som en tickande bomb! Skulle dra åt gjorden men hon vägra stå still, tog säkert 4,5 min innan ja kunde lätta på tömmen å gå fram å dra åt.. Från början va hon som vanligt rätt lugn men sen, hon bocka å for, blåste upp sig och tyckte livet var en fest!! 
 
Idag gick vi endast en prommis i skogen och även idag var hon på tårna, blåste upp sig stundvis och var väldigt tittig-Vilket hon i vanligtvis aldrig är, hon ha ju somsagt vilat flera dar samt så har de blivit lite kyligare. 
 
Var förbi hööks och köpte en fodersäck från mustang "breed pellets" som innehåller rätt mkt protein, Sadie tyckte iaf att de va supergott, dock får hon ju inte så mkt än.
 
Nu ska ja mysa ner mig i soffan, :D Vi hörss
 

Torsdag!

 
 Åhh min förkylning har bara blivit värre, men ja krigade igenom jobbdan, krigar mig igenom morgondagen också sen äre helg!!:)
 
Dock blir sadie lite lidande, hon har stått typ hela veckan å de ger mig ångest!! i helgen ska ja pyssla om henne som aldrig förr!:)
 
Dock fick ja räkningen från hennes vaccinering och ja känner mig minst sagt riktigt upprörd. Vad kan de ha tagit? 5 sek att ge sprutan och ja har nu en faktura på 699kr. Nästa gång blire göransson, never vännäs igen,  å inte nog med de så har hon stavat corrick med Q......
 
Om vi ska gå till ngt positivt så skrev ja på anställningspapperet så i feb får jag fast! Så sköönt och som jag har längtat!!!!