Lördag!

Så skönt med liite sovmorgon iaf!! Att få ligga kvar i sängen å inte känna ngn stress:)
igår följde ja med therese på en skrittur i skogen-i mörkret! Sadie låg på som tusan påväg hem men för att inte ha ridit på typ 2 veckor skötte hon sig kanon!! Tyvärr går de inte att göra så mkt mer än att skritta just nu, vilket passar oss superbra, för en gångsskull haha. Men tror de skulle bli +grader snart igen så då kanske man kan göra lite mer:)
 
Nu ska ja strax kliva upp å sen åka till stallet, äntligen kunna va där medans de är ljust! :)
 
Ha en bra lördag! 

onsdag!

Nu har kylan kommit, snabbt gick de..hagen är knöligare än knöligast..Idag tog jag på S ett 100gr innetäcke, har endast haft ett tjockare regntäcke på kanske 200-250gr så tyckte de behövdes nu, snart lär man måsta brodda ,iaf i trakterna...
 
Sjukt trist är denna årstid, nu behöver ja inte rida osv så de är ju rätt skönt..
 
Nu blire middag sen slappa i soffan, soooom dom flesta kvällarna haha..

Måndag!

Måndag och ny vecka! Imorse var jag sååå trött, huvva och inte blir de bättre nu när mörkret har börjat komma...
 
Igår tömkörde jag Sadie lite på banan, jag hade tänkt ta de lungt men hon hade andra planer, hann bara be henne trava innan hon for som en jihu... Hon gjorde exakt sånna bockar som hon brukar göra när ja sitter på vilket ja kan tycka är rätt "bra" att hon gör de när jag tömkör då kan ja korrigera de hela lite bättre och tömkörningsgjorden kan ju inte åka av direkt.
Efter sitt "utbrott" gick hon riktigt bra. 
 
Idag passade jag på att följa med Therese å smulan i skogen på en prommis medans dom skrittade fram, kul med sällskap i mörkret!
 
Igår ja va även förbi Telia och köpte mig en ny telefon, i 40min stod vi i kö, sjuukt med folk!! Efter massa velande blev de en samsung, va inne ett tag på att köpa en Iphone..kanske blir nästa gång:) än sålänge är ja nöjd, men lite svårt å irreterande att inte hitta allt som ja gjorde på min gamla men de kommer väl haha.
 
Nu ska ja slappa i soffan heeela kvällen, snart middag -lax å pasta blir de idag! Mums!!