Lördag!

Har inte haft ork lr lust att skriva ngt, har hamnat i en riktig svacka. Inget har gått som ja velat dom senaste dagarna. Känner mig ensam trots att ja är omringad av fantastiska vänner. De ställe ja har älskat att va på ger mig nu bara ångest. Vänner som jag har trott varit mina vänner har svikit, men de är väl så livet ska va, jag är nog inte ensam om det. 
 
Har haft stora planer, har knappt kunnat somna på kvällarna för att ja bara ligger och funderar och drömmer, nu har den drömmen slagit i kras.
 
Jag får försöka glädjas över det ja har och hoppas att ännu ett bakslag inte står och lurar bakom nästa krön. 
 
Vi hörs!!
 

Måndag!

Tyvärr gick de inte som vi ville idag.. Ingen bebbe i sikte. Hon har fortf vätska i livmodern pga bakterier så hon ska sköljas ren och sen insemineras igen.. 
Känns rätt tråkigt men samtidigt har ja varit lite orolig att fölet skulle komma lite för tidigt på året, ca 5Maj redan dock har ja rätt länge på mig att få henne dräktig just för att ja började tidigt så de är ju lite både och.. Hoppas hennes ena framhov inte blir sämre dock, ursh ja hatar att ej kunna ha koll:/
Vi ska höras om en vecka igen!
 
Som alltid skötte hon sig super, lastade henne på och av själv och har stått som ett ljus hela vägen!! Så en stooor guldstjärna får hon även idag!