Fredag!

 
Idag gick Sadie över bron helt själv :D Har varit lite orolig så de va skönt att hon nu fixar dedär själv! Dock kommer hon nog att bli ännu tjockare......
 
Idag gick vi en prommis i ca 25min, tror vi båda flåsade lika mkt haha, fortf rätt fuktigt ute och min astma märks av lite mer, men vi gick i lugn takt :)
 
Hon fick sen stå inne ett tag medans jag städade bland mina grejer, nog vart de lite bättre men jag har såååå mkt saker som jag nååån gång kan behöva haha, ska försöka sälja va litegrann iaf, lite jobbigt för en prylsamlare som jag.. 
På med flugmedel och sen fick S gå ut i hagen igen! 
 
 

Torsdag!

Sadie sadie, she makes me so happy! :D
 
Den busen stod halvt utanför hagen idag, hon har fått en suuuperstor hage, dock måste hon gå över en liten bro för att komma över bäcken, när man står på den "smäller" de till och det har sadie reagerat på, men när hon kommer över busar hon omkring innan hon stoppar huvudet i marken och börja äta haha. Jag ledde över henne igår så fick stallägarn hjälpa henne över igårkväll, gjorde samma sak idag, dock gick hon efter mig och behövde inte hålla i henne så, de är ju större chans att hon går över tbx till vattnet och sina vänner än tvärtom så vi får se imorgon vart hon står :)
 
Idag har det varit riktigt skumt väder. de regna när ja kom till stallet så ja pysslade om sadie ordentligt, slutade sen att regna så vi skyndade oss ut i skogen på en prommis, men vi blev attackerade av brems och mygg så de blev ingen lång sväng. Och efter de har de varit sooool. Dock sjuuukt fuktigt. Fyllde på nytt spån i boxen inför hösten och ja va typ sjöblöt i svett...:P
 
Så nu har hon ny skrubbad box med nyskrubbade gummimattor och massa nytt spån, :):):) Nu måste vi snart börja göra klart ligghallen samt fixa halm för vipps är hösten här ....
 
Imorgon har ja ingen plan för för Sadie, kanske tömkörning längs vägen? Lär va mindre mygg osv men lite synd då woodie inte får följa med. Jag är så sjukt ridsugen så jag funderar faktiskt på att hoppa upp och skritta lite på söndag, hihi Om hon sköter sig tills dess såklart ;)
 
 
 

Dagens S!

Somsagt tömkörde jag över bommar idag, vet inte hur länge ja höll på men cirkus 20-30min(?)
Hon drog gärna mot utgången så fick va på henne när vi närmade oss dit men annars gick de bra, vi gör ju inte så mkt mer än att skritta haha, kändes stel i vänster varv jämnfört med höger, men på slutet släppte de lite så då gav jag mig!
 
Va och köpte ben och handledsvikter igår 0.5kg som jag ska börja ha på sadies ben ibland, tänkte gå en prommis i skogen imorgon så tänkte ta på dom en kort stund.
 
Nu ska ja göra mig iordning för lite födelsedagskalas hos syrrans karl!:)