Lördag!

kom just hem från stallet, gick först 15min längs vägen och sedan gick jag till banan och tömkörde ca 35min
Trots blåst och en busig kompis på andra halvan så skötte hon sig såååå bra och var väldigt lugn!! Hon vågade inte riktigt galoppera då underlaget är rätt halkigt så jag lät henne trava på ist:)
Hon trivs så bra i Hjoggmark och hon känns så harmonisk. 
Dock känns de trist att komma tbx och märka att saker på min hylla gått sönder och ingen har sagt ngt.. Lite sunt förnuft kan ja tycka men..Jajja.
Nu ska ja göra lite lunch innan jag ska lägga mig i ett varmt bad:)
vi hörs!!:)
 

Fredag!

full rulle hela dan!
började med ett lungt pass i ridhuset. Hade tänkt longera lite innan eftersom ja inte har suttit på henne sen förra fredan. Dock blev de otrevligheter och jag påmindes ännu en gång varför jag har flyttat från Hippo. Så fick hoppa upp utan longering, och som tur var gick de sååå bra och så forts hela passet! galopperade några varv innan jag gav mig.
duschade sedan av henne ordentligt så medans hon torkade så packade jag och mockade hage och box.
Testade sen hennes nya fina innetäcke som satt som en smäck!:)
Väl tillbaka i Hjoggmark blev alla hästar väldigt glada, mest hennes 2 prinsar i hagarna brevid, ;)
 
vidare sen till lisa å Tobbe där vi hjälpte dom med att flytta. Så nu 13000 steg senare är jag sååå trött och bara tanken på trappor gör mig illamående:p 
Men imorgon ska dom bjuda oss på Allstar ska bli så gott:)
Nu blire lite desperate innan jag ska sova. Imorrn ska vi va hundvakt åt Bodil samt att de blir stalle såklart. Packa upp alla grejer och en ridtur står på schemat!:)
vi hörs!!

Torsdag!

Fullt ös hela dagen. Började den iaf med frulle på Donken. vidare på jobbintervju, som gick jättebra så nu ska jag inskolas:D. Känns så himla kul att jag får en chans att komma in trots att jag är oerfaren inom denna bransch. Stort tack till Lovisa, utan henne hade jag inte fått denna chans!!:)
Efteråt åkte jag till hippo, Sadie fick gå på lina men hon ville inte ta de lungt så ist för att rejsa runt på volt släppte jag henne och försökte jobba henne där, men hon hade andra ideer så ist för att koncetrera sig på mig drog hon ett par rejäla repor med bakbena rakt upp.. Kanske inte så jättebra att släppa henne efter några dars hälta MEN jag stog och velade. Men hellre att jag chansar och låter henne bocka av sig än att ta de superlungt idag och ist kanske få mig en flygtur imorgon. Hon var iaf väääldigt nöjd efter. så efter att ha linimenterat släppte jag sen ut henne.
Började sen att packa ihop lite grejer inför hemflytten imorgon så ja slipper packa allt imorrn.
Vi for sen förbi lisa å tobbe för att kika så bil å släp tar sig in på deras gård vilket gick bra så imorgon blire att hjälpa dom att flytta:)
nu ligger ja i soffan, ska slänga mig i duschen för att sen se lite desperate housewives, har tyvärr blivit beroende och kan inte verkligen inte sluta se trots att jag har sett alla avsnitt en gång;)
Vi hörs!!