"ska aldrig mer dricka"

Ja det är jag ju sagt förut.... Jag vaknade till liv för typ en timma sen... Helt sjukt...Kvällen var helt ok.
 
Tyvärr får sadie vila idag...Det var ju inte enligt min plan, dock har hon ju gått riktigt bra 2 dar så.
 
 
 
Vart finns ni när jag behöver er som mest....
 

Lördag!

Äntligen vågar solen visa sig. Wheels hade tur med vädret,!!
 
Igår fick jag mitt bästa pass tsm med sadie, fick jobba ordentligt i uppvärmningen, satte lite mer press och de fick jag tbx i galoppen, jäklar så fin hon var! Fin och fast i formen, saktade inte av ngt i galoppen. Var såå nöjd! Även idag gick hon bra, red bara 25 min då jag skulle ta de lite lungt samt att det var så mkt brems som irreterade henne. Tog bara ngt varv i galopp. Och idag longerade jag ingenting innan jag hoppade upp, gick superbra. Brukar alltid longera ngn minut för att se vilket humör hon är på. Men hon är så lugn och tillfreds nu så. Tänkte små skutta i morrn men får se hur ja mår i morrn, annars tror ja de blir en uteritt ;);)
 
Ikv kommer olivia hit, lr typ snart (tiden går så fort) vi ska grilla och ikv blire att glida cadillac! Hoppas de inte blir för kallt så man fryser ihjäl, en stallkompis sa att de tydligen hade varit 3 grader en natt.......Norrland...
 
Ha en bra kväll!
 
 

torsdag!

Idag ficl Sadie springa av sig lite på banan, öveeerlycklig var hon! Dock väldigt lugn för att ha skrittat några dar. I galoppen vart de lite bus men ändå så att hon lyssnade på min röst. Sen körde vi lite lydnad, lite följa john över bommar osv. Hon är sååå rolig att jobba med från marken. Alltid inner öra mot mig, hukar jag mig så vänder hon sig in mot mig.:) sedan ställde jag henne vid pallen för att träna att hon ska stå still. Tror dock att hon var sugen på de som fanns i min ficka:) imorgon ska jag rida!! 
 
Nu blire sängen imorrn blire jobb sen stalle med lina :)