Vi saknar dig! <3

 
Igår var det exakt 3 månader sen Jackson fick somna in alltför tidigt. Lägger in bilder på han, många har ni redan sett men tåls att se igen!
Hoppas du har det bra där du nu är, vår lille kämpe, livet blev inte som tänkt för dig..

 
 
 

Torsdag!

Gjorde bort L i morse, han fick gå i skritten medans jag mockade. Han var supersnäll att rengöra såret idag, tror kanske det kliar lite för han. Längtar tills nästa vecka då stygnen ska tas bort och ja får börja rida. Vill inte rida förn dom är borttagna!
 
Efter stallet for jag till stan för lunch tsm med Jonte och Erik, gick förbi banken samt till andra affärer. Blev tyvärr inget köpt även fast jag hittade mkt fint.
 
Åkte sedan till Sadie, hon höll på att äta lunchhöet så tog inte in henne idag, får bli en ordentlig rykt å mys i morgon ist. Hoppas hovslagaren kan komma början på nästa vecka, hovarna behöver fixas..
 
Ska strax göra mat och sen ikv äre hockey som gäller. 
 
Imorgon är Maria så snäll och ska ta hand om L. Jag jobbar hela em/kvällen så gör bort S på dagen medans det är ljust :)
 
Längtar efter sommaren och värme.....
 
 
 
 
 
 

Häsfronten!

 
Sadie ska vila tills hon får på sig nya dojjor osv alltså ngn gång under nästa vecka. Efter det ska vi börja ta lite promenader. Den kommande månaden blir det mest att bygga lite muskler. Tömköra gå i backar, longera osv. Går det som planerat tänkte jag börja rida om 1 månad:) Hoppas bara att min sadel passar. Annars har jag ett mkt större problem..:P
 
Livingstone vet jag inte alls vad jag ska göra med..Har ju löst licens för detta, så stannar han kvar hos mig kommer jag att tävla han. Eftesom han är som han är har jag svårt att sälja honom..Har trotsallt ägt honom i 5år.. Vill inte att han ska bli ngn vandringspokal..Tänker å tänker.. hoppas jag kommer till ngn lösning snart...
 
Nu blire duschen och sedan tv! Vi hörs!!