Dag 2- Tio onödiga fakta om mig

Har säkert skrivit några saker tidigare men skriver dom ändå :)
 
1,Jag är väldigt höjdrädd!
2,Jag är överdrivet rädd för getingar!
3,Jag var en riktig sportnörd när jag var liten, åkte mkt skidor i skolan samt höjdhopp,60m osv!
4,Jag älskar choklad!
5,Jag är väldigt lätt stressad, tror alltid att jag har mindre tid på mig än vad jag har!
6,Jag är väldigt noga med att passa tider, avskyr när människor kommer sent!
7,Jag och jonte förlovade oss efter 2 månader tsm!
8,Jag har ägt 2 ponnysar 3 hästar- ink dom jag har nu!
9,Mamma och pappa lät mig åka till Danmark och välja ut en häst! Galet :D
10, Jag köper nästan aldrig kläder till mig själv, ärver mkt! Köper hellre hästgrejer. Sjukt!..
 

Fredag!

Idag hoppade jag L lite, red först på en volt över ett litet sockerbitshinder, väntade fint var riktigt rund å trevlig i båda varven. Hoppade sen på ett plank och avslutade med att hoppa en "bana" oxer-plank-kombination. Hade svårt att få till det på oxern då jag tyckte han låg på det lite för mkt, ju fler varv han fick gå desto bättre blev han. Han kändes mkt trevlig! 
 
Sadie fick longerar en liten stund på banan med sadel på, sannas sadel låg väldigt bra på henne, så hoppas min också ligger bra, annars kanske jag får gulla med dom å låna deras! ;) Hon var otroligt lugn idag, fick smacka på henne för att få fram henne i en frisk trav. Myste sen med henne innan jag tog in dom andra hästarna! 
 
Är så glad över mina 2 hästar!! 
 
Nu blire soffhäng innan sängen kallar, upp tidigt för att hinna klart innan jobb på lottas...

Dagens Sadie....!

Fick mig ett telefonsamtal där Sanna berättat att S varit på en liten utflykt, DNA och spår leder oss till framsidan, sen tbx till höbalen där hon hittades :P... Endast den övre tråden var av, väldigt konstigt..? Aja hon hade tydligen sett väldigt nöjd ut när hon stod där, men hade gått fram till sanna så nog ville hon allt tbx till hagen hihi..
Idag började vi med att gå en sväng i skogen å backarna. Sedan till banan där hon fick springa av sig ordentligt, hon blir så himla irreterad över inspänningen,(som inte alls sitter hårt) När jag säger gaaaalopp slår hon först med frambena och strax efter är rumpan i vädret haha, hon såg väldigt nöjd och tillfreds ut efteråt i stallet. Tog på det nya täcket å släppte sedan ut henne i hagen=)
 
På söndag åker hon somsagt till hippo där hon ska stå 2 veckor. Kommer att motionera henne ordentligt då för att sedan motionera henne ordentligt måndag å sedan sitta upp! Äntligen får jag arbeta uppifrån, efter dessa 2 veckor ska jag boka tid hos vet för att göra en forts av bes.
 
Idag när jag kom så ropade jag hennes namn, tog kanske 10 sek så kom hon runt hörnet,  myste lite och gav henne sen en tuss hö för att sedan gå in i hagen å hämta hönätet, som var fullt, blir helt varm i kroppen att denna matvrak till häst lämnar höet för att komma å mysa. Tänk i sommar på betet, kunna ropa och se henne komma emot en! Fina häst!! Karin som var första ägaren till sadie i sverige har skickat mig massor utav fina bilder på sadie! Lägger in några, har frågat karin och det var ok!